Criza închide WiFi-ul gratis din cafenele!

Cafenelele din California au fost printre primele localuri publice care au furnizat WiFi gratuit, asta până acum!

Mai nou, unii patroni se plâng că utilizatorii de laptop-uri le omoară profitul, cei mai mulți ocupând un loc timp de mai multe ore și consumând cel mult o cafea.

Ba mai mult, sunt proprietari care vor să se întoarcă la admosfera prietenească prezentă în cafeneaua lor, admosferă ce era până la instalarea internetului, iar clienții lor să-și petreacă mai mult timpul vorbind și nu tastând.

„We just realized it was a mistake! People would just camp out for hours, literally eight hours on one cup of coffee. We only had 75 seats, and those were always full.” se plânge patronul unei cafenele din San Francisco celor de la Los Angeles Times.

Sună cunoscut? La noi e fix la fel și nu înțeleg ce treburi importante au cei mai mulți de nu se pot dezlipi de laptop, mai ales când ies cu prietenii. Dependenții de azi sunt săracii de mâini, cei ce nu-și mai pot permite nici măcar o conexiune la internet, sărăcind la rândul lor și pe alții!

4 thoughts on “Criza închide WiFi-ul gratis din cafenele!

  1. păi dacă americanul nu gândeşte puţin…face un sistem ca la internet cafe-uri. în funcţie de cât plăteşti pentru consumaţie, atât ai acces la internet: o cafea – 20 min, o cafea şi o gogoaşă – 30 min şi aşa mai departe

  2. Pai nu s-au gandit pentru ca banuiau ca oamenii au niste bun simt si nu ar fi abuzat. E bine sa ai net intr-o cafenea … mai citesti un mail, mai vezi care-i treaba la bursa sau citesti presa internationala, lucruri de le poti face de pe un telefon, dar sa ajungi sa stai la chat de acolo e de-a dreptul nesimtire. Du-te nene acasa ca aici nu-i sala de internet! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *