Skoda low-cost!

Skoda o să lanseze în două săptămâni un urmaş pentru Skoda Octavia Tour, care se pare că va prelua numele Skoda Felicia, modelul urmând să concureze cel mai probabil cu Loganul produs de Renault la uzinele Dacia.

Nu cred că vine ca o noutate faptul că Skoda Octavia Tour a avut un imens succes la noi. Străzile sunt pline, iar Octavia a oferit mai mult decât arată prețul. La 2000 euro în plus față de Logan, nu doar că ai o galagie de dotări, te și simți ca într-o mașină, nu într-o imitație ieftină!

Noua Skoda va împrumuta platforma de la VW Polo Sedan, spre deosebire de platforma Golf IV pe care o avea Octavia Tour, iar principalele motorizări ale low costului vor fi de 1.6 benzină, respectiv TDI.

Cum dimensiunile sunt sensibil egale, va fi o mașină de familie cu care nu-ți va fi rușine nici când mergi cu o fată pe malul lacului!

Să vedem pozele și după să râdem cât de urât e Loganul și cum arată ca o combină frigorifică! 🙂

10 thoughts on “Skoda low-cost!

  1. Nici nu stiu … sa ma bucur, sa fiu trist!? :)))) Tocmai aia ai gasit-o? Mi se pare cam scumpa …

  2. pai felicia mai scosesera intr-un timp… nu era ca fabia parca? sau? oricum din cate tin io minte era urata… eh.. om vedea acum…

  3. Nu, Felicia era tot asa o masina mai dintr-o bucata ca si Octavia Tour! Da da, aia era, iar acum ce-i pe strazi, aia mica si ca un tractoras e Fabia, dar nu e chiar ieftina aia, parca e 11-12.000. Deh, e mai noua si arata mai modern, dar ce vor ei, cel de la Skoda acum, tot una mai uratica, la fel de serioasa si fiabila! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *