A doua zi fără zahăr!

Încă nu s-a încheiat, dar nici mult nu mai e. Sunt bine și n-am leșinat, dar am chef să rumeg o Milka din aia cu lapte și să beau un energizant rece de la frigider … aoleu ce chef am!

Tentații au fost, recunosc … am o miere făcută de niște albine din alea muncitoare și ultră cochete, aș putea jura că-s numai regine la ce miere știu să facă. Și nu e așa simplă, e din aia încă în fagure. Am niște bucăți așa mai mari tăiate, cam cât o telecomandă și cum treceam pe lângă ele închideam ochii. Ce le-aș fi mestecat precum guma Orbit și până nu mai rămânea deloc miere.

Nu știu cât mai rezist, cred că sunt în sevraj … dau la schimb un tv pentru un Mars mare! Glumesc … sau poate nu! 😀

11 thoughts on “A doua zi fără zahăr!

 1. Hei, fii tare!

  Atata te tine pe tine o hotarare din asta legata de sanatate si tonus?!

  Nu se poate!

  😛

  Eu mi-as dori, si nu reusesc, sa imi iubesc mai mult ficatul, sa dorm undeva inainte de 23, nu dupa 2 noaptea, chestie care-mi iese numai cand sunt bolnava sau franta de oboseala…

 2. Suna interesant! Pai ar fi o treaba sa ajunga benzinariile sa se roage de tine sa le cumperi batoanele de ciocolata, visul meu. :))

  Deci da, acum lupt pt o cazua nobila, jos cu imperialistii! :))

 3. Da sa stii ca dupa 2 zile fara zahar nu ma simt mai sanatos, dar asta si pentru ca oricum sunt sanatos, dar zic si eu asa. Ma simt doar plictisit si fara chef … deci nici un tonus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *