Despre petrecerea Playboy Mansion din România!

Potrivit organizatorilor, este pentru prima dată când petrecerea Playboy Mansion va fi organizată și în Europa, urmând același concept cu cea din SUA. Acum nu știu pe câți din cei ce merg interesează conceptul sau cum poate varia din moment ce e vorba de femei dezbrăcate și atât.

Prețul celui mai ieftin bilet este de 1.100 de euro, iar evenimentul o va avea ca invitată de onoare pe celebra Pamela Anderson, care va veni însoțită de peste 300 de asistente, selectate prin agențiile de modeling din România. Mai are rost să zic ce fel de fete vor fi? Oricum nu pot lipsi toate țațele proaste care au stat agățate de brațele tuturor fotbaliștilor și prezente prin ziarele de scandal, deci super … rafinamentul de pe lume! A, da, va fi și băbăciunea ridată care nu e primită nicăieri în lumea asta. Dacă venea acum 20 de ani, era o treabă, așa e bleah!

În total vor fi în jur de 300-350 de invitați, care vor ocupa două segmente, Gold și VIP. Pentru zona VIP, doritorii vor plăti 2.200 de euro, respectiv 11.000 de euro pentru rezervarea unei mese. De prețul unei camere nu se zice nimic, probabil e de 1.000.000.000 euro!

Hai mă, ce naiba, suntem copii? Ce e cu publicitatea asta de 2 lei? Moșu de la Playboy nu mai are bani nici să-l plătească pe ăla care editează pozele în Photoshop și vrea să-mi zică mie că cere atât pe o porcărie de petrecere când afară e criză?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *