Spionii români, spaima imperialiștilor și nu numai!

Că am speriat Vestul cu spionii noștri bronzați, nici nu mai are rost să amintesc. Am strâns atâtea informații din buzunarele și portofelele imperialiștilor, încât îi dăm gata în cel mult o noapte … noaptea Z.

După, spionii noștri virtuali, malițios numiți hakeri, au aflat tot ce trebuie de la NASA, CIA, Ebay și alte câteva zeci de site-uri pe care le-au accesat mai ușor decât accesează un fotbalist fata de la pagina 5.

Dacă am fost în stare să le dăm peste nas și celor de la KGB, suntem sau nu miezul spionajului internațional?

Nu știu ce se întâmplă, dar au prins curaj aceste țări mediocre pe care noi, prin spioni, le conducem din umbră și acum ne expulzează spionii. Sigur evreii sunt vinovați!

Rușii l-au trimis pachet pe diplomatul nostru român de la Moscova, francezii ne trimit trupa de elită care se ocupă cu atacul psihologic și chimic acolo, trebuia să reacționăm, așa că l-am activat agentul special Radu Moldovan.

Radu Moldovan este un român care lucrează sub acoperire la o fermă din Scoția. Azi a fost pe punctul de a provoca prăbuşirea unui avion de vânătoare, anunță The Sun.

El a folosit laserul pe care-l ținea la brelocul cheilor și care fusese achiziționat de la prietenii noștri chinezi, orbind pilotul care survola deasupra fermei.

Pilotul care desfăşura un zbor de antrenament pe un aparat Tornado, a declarat că a fost în mod repetat distras de lumina laserului în timp ce efectua nişte manevre foarte riscante la 360 de metri deasupra solului.

Moldovan a fost acuzat că s-a folosit de un fascicul verde pentru a lumina cabina aparatului Tornado ce zbura la joasă altitudine în regiunea în care acesta munceşte în calitate de culegător de fructe, dar asta pentru a liniști populația Scoției, în realitate, agentul discută termenii capitulării Marii Britanii.

Avioanele Tornado au fost realizate pentru a putea decola şi ateriza pe distanţe scurte, fiind folosite în special ca bombardiere, cu caracteristici de zbor atât pentru viteze ridicate, cât şi pentru viteze mai mici, dar noi l-am dat gata și am arătat lumii limitele lor.

Numai să mai îndrăznească cineva să se joace cu noi că aducem lumea asta în evul mediu, ei nu știu cu cine se pun!

3 thoughts on “Spionii români, spaima imperialiștilor și nu numai!

  1. Dar ii mai ti minte pe celebrii nostrii spioni din Irak, dulgherul si electricianul, cei care nu aveau altceva de facut decat sa fotografieze si sa filmeze o baza americana in toata splendoarea ei? Sau pe celbrul Nuica, cel cu pantalonii in vine pe la Chisinau, pe vremea lui Voronin? Deh, scoala adevarata de spioni, nu alta. Maestrii…Bonzii nostrii!

  2. Nu stiu cum am putut sa-i uit pe cei ce-si faceau poze in baza americana, da, oameni curajosi, adevarati eroi ai patriei.

    Chiar si asa, mai avem si uscaturi … Remes care e tradator de neam si de patrie si care vroia sa ne vanda bulgarilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *