Topul celor mai bine plătite joburi!

Locul 1: Chirurg
Salariu estimativ la nivel global: 18.000 Euro/lună

Locul 2: CEO (Chief Executive Officer)
Salariu estimativ la nivel global: 17.000 Euro/lună

Locul 3: Arhitect
Salariu estimativ la nivel global: 11.000 Euro/lună

Locul 4: Avocat
Salariu estimativ la nivel global: 11.000 Euro/lună

Locul 5: Manager IT
Salariu estimativ la nivel global: 10.000 Euro/lună

Locul 6: Manager de Marketing
Salariu estimativ la nivel global: 10.000 Euro/lună

În sfârșit un top care-mi place și e parțial drept. Era firesc ca în top să fie persoane care chiar muncesc, dar doar 50%? Mie personal mi se pare puțin, dar enorm față de cum era în anii trecuți.

Chirurgul, arhitectul și avocatul muncesc pe bune, adică se vede, dar să-mi zică mie cineva ce face un Manager IT sau un Manager de Marketing!? Fix nimic! E doar titulatura de ei!

Cel mai tare mi se pare CEO. De regulă e un tip tânăr (35 – maxim 40) care știe să dea ordine tembele și să ceară lucruri imposibile. Bine, mai știe și să critice, dar asta nu se pune, e o a doua natură pentru el. Nu știu cum e la voi, dar mie mi se pare ca unul dintre părinți, adică tatăl, e cel mai tare CEO ever! Pentru că e mai în vârstă are mai multă experiență și știe să te scoată din minți cu ușurință.

Revenind, băieții ăștia trei nu fac nimic, dar sunt plătiți regește. Prost nu e ăla care cere, ci ăla care dă, dar chiar în halul ăsta? Se pare că da.

Ori cu ei, ori fără ei, la fel ar decurge lucrurile, oricum ei cer niște lucruri imposibile, angajații nu-i ascultă și fac ce cred ei că-i mai bine, iar ei își asumă meritele când e de bine și te spurcă atunci când e de nașpa. Life și nu alta!

6 thoughts on “Topul celor mai bine plătite joburi!

  1. Daca nici doctorii nu merita salarii mari, atunci cine? Si am putea spune ca arhitectul produce ceva concret si cu valoarea, la care se platesc taxe.

  2. Mamă, ce de-a bănet!… Mă duc să-mi caut o casă de bani, că m-am săturat să dau cu lopata toată ziua prin casă… :)))))))

  3. Ma gandeam eu ca ai bani grupa mare … doar ai dat drumu si la un blog de arhitectura, mogul media ce esti! 🙂

  4. Mai sunt unii Consultanti financiari sau pe probleme de management si/sau marketing, care sunt platiti si cu mai mult, dar sumele sunt „confidentiale” 😉

    De asemenea, Negociatorii (acreditati international) sunt … cu procente din valoarea tranzactionata…. (again confidential)

  5. Inteleg, inteleg … felicitari lor si sa nu uite si de frati lor bugetari :)) iar din cand in cand o donatie nu strica! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *