Cum scapi de notificările Microsoft Windows 7 Genuine!

windows-7-logoCei ce folosesc ca OS o versiune a Windows 7 care nu e genuine, adică n-au plătit pentru ea, dar au mai și făcut greșeala de a descărca update-urile de la Microsoft, le recomant un crack ce-i va scăpa de notificările ce apar încontinuu în partea dreaptă a ecranului.

De reținut e că mai toate sfaturile și programele prezente pe net pentru a rezolva problema asta sunt valabile doar pentru Windows XP și n-au nici un efect la Windows 7.

Bănuiesc că este de-a dreptul enervant ca de fiecare dată când deschizi pc-ul să te anunțe că This copy of Windows is not genuine și să tot ai black desktop background. Pentru mine a fost suficient să stau 15 min la un laptop cu așa ceva și să mă scoată din minți.

Dacă nu te deranjează, bine, lasă-l așa, dar dacă da, poți cumpăra o licență care costă ~100 EUR sau o rezolvi complet free și ilegal, așa:

1. Dând click, descarcă crack 7 (3.65 Mb)

2. Instalează-l (durează maxim 10 secunde)

3. După finalizare va cere restart, așa că fă-i pe plac

Mesajul nu-ți va mai apărea, dar asta nu înseamnă că cei de la Microsoft nu știu că tu ai o copie ilegală. Va trebui totuși să-ți schimbi pentru ultima dată desktop background-ul pentru că va fi negru, dar fără griji, va fi pentru ultima dată. Cam atât.

Garantez că nu vei mai vedea mesajul ăla, dar eu nu recomand să faceți așa pentru că nu este legal, dar știu și cât de enervant poate fi și mai știu că funcționează perfect.

În caz că apar probleme sau nu merge link-ul contact me!

Update: Da, eu tot ce am în netbook e cu licență și da, m-a costat ceva, dar îmi place să fiu corect.

Și încă o chestie, Ubuntu e gratuit și perfect pentru un adolescent pasionat de internet și mai puțin de jocuri. Poate înlocui oricând orice versiune de Windows!

213 thoughts on “Cum scapi de notificările Microsoft Windows 7 Genuine!

  1. Multumesc din tot sufletul , esti cel mai tare , am scapat de o problema care ma stresat toata ziua si am incercat tot felul de programe , dar fara folos , si asta a mers. PS : Daca antivirusul il detecteaza ´´ virus ´´ , trebuie dezactivat si totul va merge 🙂

  2. Pfff … a mers la inceput si acum i-am facut updatul si acum nu mai merge deloc … am incercat sa il bag din nou si nu mai merge 🙁 , ce sa ai fac? …

  3. pai cine te-a pus sa faci update? uite ce poti face:

    Control Panel -> Recovery sau System Restore (nu mai stiu cum e pe windows 7) si de acolo selectezi sa te intorci la o versiune pana sa faci update. Dupa urmezii din nou pasii si nu mai fa update pe viitor ca doar nu ai o copie legala.

  4. Am instalat crackuk si intr adevar a mers, dar a2a zi cand am vrut sa deschid pc-ul nu mai imi merge nimic, apare ca se deschide si dupa aia tot ecranul se face negru si asa ramane… cred ca ati fost niste tepari si asta era defapt un virus infect. Foarte urat si penibil din partea voastra daca chiar e asa, jalnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *