BlackBerry mi-a făcut un milion de nervi!

Bine, nu el, ci eu mi-am făcut mie nervi. Are logică ce spun? Nu știu cum de nu m-a dus capu, dar e și vina celor de la RIM că au facut un așa telefon. Nu trebuia să fie ușor de utilizat chiar și de către cei mai certați cu tehnologia?

Cu rușine recunosc că n-am citit cartea telefonului, iar multe lucruri le-am descoperit la luni distanță, iar altele și mai târziu. De exemplu butonul de blocare a tastaturii care e în partea de sus și care nu prea se vede. Dacă apeși în colț, pac!, se blochează și nimeni nu mai știe ce să-i facă. Desenul gravic nu-i la fel de vizibil pe telefon cum e în pozele de prezentare a telefonului, d-asta mi-a scăpat.

De curând am văzut că în colțul opus e o altă chestie. Dacă o apeși, telefonul intră în stand-by. Indiferent pe ce apeși, ecranul e negru și gata, pare un telefon mort. De primit telefoane mai poți primi, bănuiesc că e doar pentru a optimiza durata acumulatorului.

Și ajung la ce am pățit acum. De o oră tot conectez telefon la netbook și degeaba. Nu-mi apărea el printre partiții și muream de draci că nu știam ce are. Zgomot la conectare făcea și eram anunțat că ceva s-a legat de pc, dar nu apărea. Chiar de căutam un hardware nou, nu era și pace. Bagă-l in laptop, degeaba, nici acolo! Mureeeeam!

Jur că am turbat de nervi. Cum să nu-mi meargă telefonul? Totul până la telefonul meu, păi ce facem aici?

Acum abia i-am dat de cap! Deci utilizatori BlackBerry, dacă aveți telefonul blocat, el este invizibil pentru pc. L-am deblocat să citesc un sms și  … poc! … uite-l, mânca-l-ar tata de telefon frumos și destept.

14 thoughts on “BlackBerry mi-a făcut un milion de nervi!

 1. Păi, este o vorbă: când nu mai ştii ce să faci, citeşte instrucţiunile de utilizare. :)))))

 2. Partial adevarat! Nu l-ai definit „Mass Storage Mode”! 😉

  Mai poti citi pe internet, daca nu vrei manualu’ 😀

  Stii de exemplu ce se intampla daca apesi pe acelasi buton, cand iti suna BBul? 😮

 3. OK, eu vorbesc, de doua zile ma omoara transferul prin ftp, export/import baza de date, myphpadmin , etc… si site-ul e down! f..k 🙁 :S

 4. n-am idee, ce? :))

  dar am gasit pe net cum ca daca apesi pe 3 taste isi da restart. dar eu am o aplicatie pt asta desi nu ma intreba de ce, mi s-a parut fun! 🙂

 5. am vazut, dar ieri parca mergea ca am vazut eu stiri legate de mutu, cum ca l-ar vrea nu stiu ce echipa din anglia 🙂

  te astept cat mai rapid online ca vreau sa vad daca e corect ce a patit tigrul ala din padure. cum sa-i dai uneia cu care esti casatorit de 4 ani 750 mil $? A muncit ea vreo zi pentru banii aia!? :))

 6. E interesant dar ma cam enerveaza astia de la BlackBerry ca pentru preturile pe care le au cam bat pasul pe loc cu unele chestii cum ar fi camerele de 2 si 3mp

 7. pai telefonul nu-i facut pentru poze, iar mp nu inseamna claritatea unei poze ci dimensiunea ei. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *