Ziua 7 – ne periem electric

Update: Până acum m-am periat doar de 3 ori, deci sensibil mai puțin decât atunci când foloseam o periuță clasică. Nu vreau să depășesc 5 până ma culc. Îmi place din ce în ce mai mult, mai ales că zgomotul și vibrațiile mă relaxează. Azi iar am cazut pe gânduri și admirându-mi dinții cum erau periați … a durat 10 min. Oricum sub 5 n-a fost niciodată, iar dacă ar fi după mine m-aș spăla pe dinți toată ziua

Într-un final mi-am luat o periuță electrică. Simțeam eu că nu se va sfârși ziua fără să-mi iau. Bine, ziua se sfârșise … am luat-o seara pe la 22 când am ieșit la o plimbare. Îmi place vremea de acum, e răcoare!

Colgate Motion e mult mai ieftină decât mă așteptam, la doar 27.4 ron, dar asta nu înseamnă că nu e super șmecheră. Spre deosebire de cele mai multe periuțe electrice, asta are două capete, ca să zic așa, care se rotesc în direcții opuse. Ca și în cazul aparatelor de ras, rezerva costă cât o periuță nouă. Prin rezervă mă refer la căpățâna care se schimbă cu tot cu gât!

Cum am ajuns acasă am probat-o cam … 5 minute … și e ok, cred. Încă nu-mi dau seama dacă e mai bună sau nu decât una clasică, dar cel puțin face un zgomot interesant.

Orologiul sună ora 2 dimineața, eu mă culc acum, dar o să vin cu un update mâine după periajul de dimineață!

9 thoughts on “Ziua 7 – ne periem electric

  1. Este cel mai tare review la o periuta de dinti pe care l-am vazut 🙂 Daca te tine primul cap mai mult de doua luni, cred ca-mi iau si eu, altfel nu dau 28 ron/luna.

  2. Sa dea Dumnezeu sa tina ca doar nu am dat banii aiurea pe ea! 😀 Pe site zice ca la 3 luni trebuie schimbat capul ala, dar ea tine cel putin un an.

    Am uitat sa zic ca vine cu baterii in ea, 2 de telecomanda, iar cand o bagi complet in apa se roteste ceva mai usor. Ea in mod normal parca are 8000rpm.

  3. Ai anorexie, bulimie sau vreo alta boala de nutritie? Nu cred…pune mana si mananca sa mai pui carnita pe tine!:D asa ca mine….

  4. Nope, sunt sanatos, dar nu te mai lauda ca ai cine stie ce multa carnita pe tine. Tu vrei sa pari bogata a? Sa vada lumea ca ai bani de multa mancare … bine, ai, dar nu se vede asa tare precum vrei! 😛

  5. nu vreau sa par Gica Contra dar cica o periuta dinasta electrica poate dauna smaltului daca exagerezi cu spalatul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *