Poveștile de succes ale bloggerilor!

Știrea din The Daily Caller sună cam așa: True stories of bloggers who secretly feed on partisan cash

Lectura nu-i rea deși nu zice lucruri incredibile și inimaginabile, dar oare noi ne mai amintim cine-s bloggeri de la noi care iau bani de la Elena Udrea?

Nu, jurnaliștii nu se pun, ăia au cartea de muncă la un mogul, aici e vorba de cei ce se dau independenți și trendsetteri, cei care nu iau bani de la oamenii politici, ci trăiesc din campanii. Și da, cred că primesc bani grupa mare pentru un banner pe care dau click maxim 2 persoane, din care una e bloggerul.

Ia să vedem cine-și mai amintește care-s bloggeri de au făcut campanie unor politicieni, care au postări laudative la adresa lor și care laudă fiecare decizie guvernamentală imbecilă, încercând să-i schimbe forma deși e clar că arată și miroase precum un rahat. Cine-s profesioniștii din online care critică și spurcă adversarii indiferent ce ar spune? Cine, cine?

2 thoughts on “Poveștile de succes ale bloggerilor!

  1. Daca imi aduc bine aminte….si tu ai cochetat cu asa ceva la un moment dat..dar nu mai stiu cu ce Partid inteligent….

  2. Da, dar eu am zis ca-s platit, nu faceam pe impartialul cum nici acum nu fac. Si faza e ca s-au lipit fix pe ideile mele. Ma poate plati Udrea si in natura, eu n-am cum sa-l plac pe Basescu, dar vad ca unii sunt schimbatori ca vantu … stii care vant! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *