Cele mai urâte console și jocuri!

Nu era suficient că produc cele mai hidoase laptop-uri, acum Lenovo vrea să concureze cu Sony, Nintendo şi Microsoft pe segmentul consolelor de jocuri.

Parcă le și văd … niște chestii cubice la bază și rotunjite la vârf, dar cu un con plin de leduri colorate undeva la mijloc.  Sigur vor fi din materiale super ieftine, iar pe alocuri din plastic din ăla verde sau albastru prin care se văd piesele din interior.

Jocurile vor fi pixelate și pline de urși și pisici care au capetele bizar de mari în comparație cu trupul și vor fi îmbrăcați în școlărițe.

Produsul finit va fi de bună calitate, doar e făcut de chinezi, iar noi avem experiența laptop-urilor Lenovo care-s ale dracu de fiabile … NOT!

Consola se va numi Ebox, deci clar nume unicat, iar Lenovo spune că vrea să ajungă în casele a circa 20 de milioane de familii. Având în vedere că nu intenţionează deocamdată să lanseze consola la nivel internaţional, cobaii vor fi ai lor chinezi, iar 20 de mil de familii nu-s chiar multe, cam cât se strâng la ei la o nuntă! 😀

Când va veni vremea, consola va fi adusă în număr mare, vreo câteva mii de containere, iar firma care se va ocupa de vânzarea lor în România va fi … Complexul Dragonul Roșu!

La producerea consolei nu vor lucra copii sub 14 ani pentru 1$ pe zi, ci doar adulți sub regim de sclavie, ei ansamblându-le pe durata transportului, direct acolo pe vapor.

4 thoughts on “Cele mai urâte console și jocuri!

 1. Toate device-urile sunt facute in China. Am HP facut acolo, Dell, pana si macbook-ul de pe masa (nu e al meu) are scris „assembled in china”. deci nu asta e problema. Iar io sincer nu mor nici daca agregatul e mai uratel. Sa mearga si sa produca bani 😀

 2. Am zis asta pentru ca am vazut recent un documentar la tv. Toate sunt ansamblate in China, foarte putine si facute acolo. Facute in sensul de construite de la zero.

  E normal, doar asa faci profit mare, cu mana de lucru ieftina, DAR ce era in documnetar era asa. Chinezii faceau ursuleti de plus (asta era un exemplu de acolo) la 1 euro si ei ajungeau in benzinariile de la noi cu 20. Buuun, si faceau si cuseau si faceau 24/7 cum ai zis tu la tine acolo! 😀

  Periodic, un neamt (parca) de la firma care a dat comanda venea sa verifice fabrica de acolo. Pentru ca astia stiau, cum si noi stim, ca asiaticii fac lucruri de mantuiala, el l-a pus pe maistru ala de tura sa adune fiecare ac de la masina de cusut care se rupe si sa-l pastreze lipit cu scoci pe fisa de productie a zilei.

  Explica el ca astia lasa acul rupt in urs, nu le pasa, sa faca multi si repede, asta e treaba la ei! Ti-ar fi trecut tie prin cap sa ceri asa ceva? Eu ma mir cum de s-au gandit ei!

  Da, ii treceau si prin detectoare de metal, dar aveau oamenii banuieli, ce sa le faci?

  Venea asta, testa ursuletii .. ii tragea, ii lungea … ii chinuia sa vada daca-s buni. Si ghici ce, au gasit cateva zile cand nici un ac de la vreo masina de cusut nu s-a rupt. Si nenea a zis …. bre frate chinez, ia bafta, noi nu mai cumparam tot lotul ca e vorba de renumele nostru, cum sa scoatem ursuleti periculosi pe piata si … bafta! Au ramas aia cu cateva zeci de mii de ursi pe care trebuiau sa-i distruga.

  Experiente cu produse chinezesti avem toti, tu ai incredere sa cumperi ceva facut complet de ei dupa proiectele lor?

  Un proverb evreiesc spune: Un lucru scump tine mai mult. Baschestii sunt exemplul perfect! 😀

 3. Bre, io port toale facute in China, Bangladesh, India, Peru etc. Sunnt haine de la Levi, Adidas, Nike etc. Nu se mai omoara nici ei sa le faca in SUA, ca ii costa mana de lucru. Atat timp cat se respecte neste standarde, suntem OK. Ca, daca ii lasi din mana, si chinezii is ca noi, asta e alta treaba 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *