Întâmplarea de azi de la muncă!

Stăteam eu la calculator la birou și … calculatoram. Pe scurt, tot ce făceam era  să cosmetizez niște planificări și să pune diacritice la câteva testele inițiale, nimic complicat. Eram singur de vreo 30 de minute și mă obișnuisem cu mine, ba chiar începusem să-mi fiu simpatic!

Dintr-o dată, vocile câtorva colege au frânt tăcerea. Erau pe hol și se apropiau de biroul în care eram eu. Eu stăteam cu spatele spre ușă, dar cu ochii minți parcă simțeam cum se apropie din ce în ce mai mult. Îi auzeam pașii, pâș – pâș, iar în stomac aveam un gol!

La un moment dat am auzit:

– Stați să văd dacă mai e cineva aici!

Aici, adică unde eram eu. Cum am simțit că se apropie de pragul ușii, am tras aer în piep, am îndreptat umerii și făceam pe ocupatul.

Simt cum intră, dar nu m-am întors și râdeam pe sub mustăți. Aud doar:

– Nu mai e nimeni!

POFTIM? Aloooo …  eu ce-s aici, piesă de mobilier?

M-am întors, dar nu mai era nimeni, plecase. Nu de tot, că încă le mai auzeam pe toate cum vorbesc. Erau în locul amenajat fumătorilor.

Normal că n-am mai făcut nimic, nu mai aveam nici un chef, doar eram indignat, plus că se făcuse 12. Mi-am strâns catrafusele și am întins-o, dar nu înainte de a trece pe la fumători pentru a-i saluta.

– O zi bună, la revedere!

– La revedere!

Acum mă vezi, ă? Nu mai sunt omu invizibil? Bineeee!

În poza din dreapta sus sunt eu la muncă, chiar par invizibil de când intră cineva în cameră nu mă vede? Ziceți voi acum … pe bune că nu sar în ochi?

Și nu, nu am visat, plus chiar am fost la muncă azi, mâine e ziua când nu mă duc! 😀

12 thoughts on “Întâmplarea de azi de la muncă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *