Greșeala de azi!

Dimineață am ascultat și văzut conferința de presă a lui Adriean Videanu, fostul ministru al economiei. Mare, dar mare greșeală am făcut, zău.

Nu-mi pasă de ce a plecat, bine că a făcut-o, rău că n-a luat și pe alții după el. Legat de remaniere, PDL-ul a schimbat hoții cu proștii, cam atât.

Ce m-a scos din minți a fost faptul că Adriean masacra la greu limba română. Ajunsesem să cred că poate o face intenționat, dar mi-am amintit că la Gabi Firea în emisiunea a scris pe o foaie „miau” … și nu scria după dictare ce zicea o pisică, dacă mă înțelegi!

Omul ăsta nu știe când se folosește „din cauza” și când „datorită”. Nu că a avut scăpări, dar n-a nimerit-o niciodată, NICIODATĂ! Zicea de nașpa și tot băga „datorită”, iar asta pentru că el avea impresia că sună pretențios. Faza tare a fost că în singurul moment când a zis și el „din cauza”, fix atunci nu trebuia! Nuuuuu, blestemeeee! :))

Bine că la minister se ocupa cu cifre și nu cu litere sau cel puțin asta vroia să credem, mai mult ca sigur nu se ocupa cu nimic … rezultatele muncii sale vorbesc de la sine!

2 thoughts on “Greșeala de azi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *