George Copos e zdravăn la cap?

Declarația e de ieri, dar n-am vrut să scriu ceva până nu făceam o introducere, adică postarea precedentă.

De la George Copos citire:

„Bine că am marcat şi am câştigat. M-am temut, deşi jucau în inferioritate, pentru că CFR este o echipă puternică, una care a jucat în Liga Campionilor”.

Ăsta s-o fi uitat la meci? Păi dacă nici acum nu i-am călărit de dracii i-au luat, atunci când? Victoria era inevitabilă și fără eliminări, până și măscăriciul ăla de antrenor italiat i-a felicitat, ce rost își avea o astfel de declarație după meci?

„Dacă facem un egal la Craiova este un rezultat foarte bun pentru noi. Nu uitati ca Universitatea are un lot foarte bun si mai este si Victor Piturcam un tehnician extraordinar”.

Revin cu întrebarea, George Copos e zdravăn la cap? Păi cine-i Craiova asta de ar trebui să stăm noi cu emoții? În 6 meciuri a adunat 6 puncte, atât! Argumentul Pițurcă mă scoate din sărite … păi ce Dumnezeu, suntem imbecili și nu-i știm cariera de antrenor și rezultatele? Ia să se ducă Pițurcă ăsta undeva și să-l ia și pe Copos cu el!

Rapidul nu poate fi niciodată o echipă favorită la titlu pentru că are talentul de a … știți voi, dar totuși e o echipă de fotbal și nu o formație. Da, cred în viitorul Rapidului!

2 thoughts on “George Copos e zdravăn la cap?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *