Wladimir Klitschko își păstrează centurile!

Profețiile mele au fost corecte!

Samuel Peter a început tare, dar s-a stins repede, prea repede. O repriză jumate a ars, după care a revenit la boxerul din 2008 din meciul cu Vitali.

În repriza a doua a primit multe, mult prea multe directe, iar creierul i-a fost afectat, altfel nu-mi explic de ce hazardarea și dorința de a avea o lovitură norocoasă. … care nici n-a mai venit!

Ușor ușor, începând cu runda a 3 a,  nigerianul a renunțat la centrul ringului, ba chiar a schimbat puțin și stilul, începând să arunce lovituri la corp. Problema majoră a fost că n-au prea existat, iar fața lui se umfla din ce în ce mai mult!

În schimb, lui Wladimir i-au intrat toate seriile de directe. Două – trei lovituri, iar Samuel Peter îl lua în brațe … dovada neputinței. De mult ce l-a îmbățișat pe ucrainian, i-a lăsat și urme pe spate.

KO în 10, undeva spre sfârșit. Ar fi venit și mai repede, dar în amețeala lui a tot scăpat de niște pumni teribili!

Cam atât am văzut eu … o partidă modestă. Eu nu înțeleg de ce tot fuge David Haye de frații Klitschko. Adică înțeleg, doar ar pierde centura, dar ar fi un meci frumos, iar la sfârșit cei doi frați ar deține toate cele 5 centuri de la categoria grea.

Tare mult mi-ar plăcea să văd și meciul promis dintre Nikolai Valuev și Vitali Klitschko, dar până atunci o să mă mulțumesc și cu … cu ce?

5 thoughts on “Wladimir Klitschko își păstrează centurile!

  1. In lipsa unui meci intre fratii Klitschko, urmatorii 2-3 ani tot asa vor fi, marcati de partide modeste cu 50.000 de spectatori in tribuna. Multi zic la fiecare meci ca poate, poate, da’ cum fratii Klitschko nu sunt Steaua, putine sperante sa se intample vreo surpriza.

  2. Asta cam asa e, iar americanii nu vin cu nimic nou!

    Legat de Steaua, nu cred ca-i o mare surpriza pentru multi, mai ales pentru cei care au pariat sume mari pe succesul Unirii, unii de o duc mai rau cu banii, gen proprietarii de terenuri! 😉

  3. Să continui postarea… „Cu nimic” . În BOX ruşii spun totul, precum în explorarea spaţiului. O să ajungă să se bată fraţii între ei … doar pentru un şou.

  4. Cica nu se vor intalni in ring pentru ca i-au promis mamei! Ucrainieni sunt, adica tot rusi, dar nah, li se canta imnul Ucrainei! 🙂

    Misto ar fi sa se bata in spatiu la 0 gravitatie! :))

  5. Ucraineni, Ruși, Bieloruși, Siberieni, bulgari, tot dracul ăla. Aceeași limbă o vorbesc… Deci RUȘI, rămân.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *