Șumudică: Nu e Steaua!

Update 1: Pandurii a făcut KO Craiova lui Piţurcă! I-au administrat un 3 – 1 scurt, asta după un 2 – 0 meritat, înregistrat la pauză.

Update 2: Poza-i creație proprie și are haz doar în capul meu, cred, dar nu strică să dai un click pe ea! Este a doua, iar pe prima o poți vedea aici și … vor mai urma!

Update 3: Azi noapte la ora 2:00 a avut loc o spargere în sala de trofee a clubului Rapid. Pagubele constau în două scaune și un covor cu motive florale.

Era o scuză perfectă, dar nuuuu, trebuia el să recunoască! Ce să mai, atrenor plin de caracter …

„Îmi pare rău că s-ar putea să nu fiu pe bancă la meciul cu Universitatea Craiova. Probabil că mă vor suspenda din cauza scandalurilor împotriva Stelei, nu pot să spun că am zis „Nu e Steaua”, s-a văzut pe mimica feţei.”

Vineri, la Antena 1, vedem marele meci Universitatea Craiova – Rapid București. Pronostic: 1 – 4. Pițurcă e cel mai slab dintre antrenorii români care se cred importanți.

Rapid n-a primit gol în 13 reprize din 14. Dacă o ţine în ritmul ăsta, câștigă campionatul. Eu rămân la părerea că apărarea câştigă trofee. La Rapid s-a găsit echilibrul cu atacul, prin evoluţia lui Cassio!

6 thoughts on “Șumudică: Nu e Steaua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *