GSP colcăie de rasiști!

Din articolul „Egal 3D între Rapid şi Craiova » Crăciunescu jr. a făcut praf un derby plăcut şi energic” scris de Alexandru Răducanu și apărut în Gazeta Sporturilor, citire:

Păi ori suntem golani, ori nu mai suntem!? Bine că am știu să-l punem la zid pe Șumudică pentru Nu e Steaua!, dar când e vorba de noi se numește satiră sau cum? RUȘINE GSP!

8 thoughts on “GSP colcăie de rasiști!

 1. Pai astia de la GSP sa se ia de mana cu aia de la Sport de la ProTv ca asa fanatici suporteri ai Stelei, eu n-am mai vazut! 99% din stiri sunt despre Becali si Steaua, dar treaba lor, pe mine ma supara faptul ca se dau impartiali si obiectivi.

 2. Material de mare artă.
  Una peste alta, aş vrea să văd (să văd, da?) care antrenor stelist a urcat pe garduri să dea cu muie la adresa Rapidului. Te rog frumos, când găseşti un gest ca al ţiganului ăla ordinar de Şumudică, să mi-l arăţi. Am să recunosc public faptul că am greşit, şi că Şumudică a făcut şi el ceea ce au făcut antrenorii sau antrenorul Stelei.
  Ştii metodsa mea de a mă contacta, nu e o problemă, garantez că răspund prompt.

 3. Stai asa, Sumudica nu s-a urcat pe garduri si n-a facut ca toate visele, CICA ar fi strigat cu juma de gura de vreo 2 ori cand mergea spre vestiare. Ca un detaliu: Nu cred ca Sumudica e tigan, n-are cum, iar aici nu ma refer strict la etnie cat si la caracter/comportament.

  Am sa caut si trebuie sa existe un asa clip pe youtube sau undeva! 😀

 4. Aştept. Iar partea cu ţigănia se referă la comportament. Pana mea, dacă din postura de fan/suporter/aurolac sosit pe stadion poţi face lucruri de-astea, când eşti antrenor nu ai voie sub nici o formă să adopţi asemenea atitudini. Nu că Mourinho o fi vreun sfânt, dar na, nu se pune problema să ne uităm la alţii cât timp nu le rezolvăm pe ale noastre, de aici 🙂
  Ca idee generală, mi-e silă de toţi fotbaliştii şi antrenorii români, mai ales de ăia din Ghencea. Vorbă multă, promisiuni imense, pretenţii la tonă, fotbal zero. Ar trebui să muncească din greu pentru salariile alea pe care le iau, dar nu, lasă, ei au treburi prin baruri şi la paraşute. Aş alerga ca disperatul să iau 10.000 pe lună sau mai mult. La ei merge cu mâna în şold 🙂

 5. Scuze … si-a dat nustiu ce serverrestart si nu prea mai apar pozele acum, dar ar trebui curand sa fie totul ok. Din pacate sunt la munca si am niste treaba, dar cum rezolv te anunt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *