Corb la corb își scoate ochii!

Sorina şi Nicolae Guţă au mare succes în Rusia cu melodia „Nunta”, melodie care a intrat în topuri imediat şi a devenit foarte apreciată.

Fosta soţie a lui Nicolae Guţă este însă supărată pe fostul partener fiindcă manelistul nu a menţionat-o ca fiind compozitoarea piesei care a spart topurile din Rusia.

Nu că Sorina ar avea mare nevoie de menționare, ea vrea cash-ul pe care îl produce mustăciosul cu melodia ei, dar cum mai mult ca sigur nu există niște hârtii cu drepturile de autor, ea moare de ciudă! Uite că sunt și dezavantaje când ești manelist. E ok când furi tu melodii orientale și ridici palate din banii de la nunți, but life’s a bitch când o pățești și tu. Hahaha, there is a God! 😀

8 thoughts on “Corb la corb își scoate ochii!

  1. Ohohooooo, sa vezi acolo cocalarie! Pai ce-i la noi e jucarie in comparatie cu cei de au devenit miliardari peste noapte.

    E in Moscova un fel de Dorobanti, unde m3 e cel mai scump din Europa, iar strada aia nu are nimic special, doar ca au hotarat unii ca e de fita!

  2. atunci tot cocalari is si Vama Veche, ca s-or judecat pana la plictis pentru drepturile asupra melodiilor. si in final o iesit asa cum ar fi normal … ca toti au dreptul de interpretare.

  3. de parc-ar fi vreo blasfemie sa zici asa ceva.

    c’mon, sper ca nu comenteaza pe-aici si vreo liceana cu par la pizda :-s

    uite, o mai zic o data: Vama Veche is cocalari. sa fie avalansa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *