Cum de TVR nu simte criza?

Bugetari, dar de succes!

Eu parcă așa știu, altfel nici nu ar avea cum. Pai dacă n-ar fi plătiți de la buget și ar trebuie să joace după regulile pieții (oarecum) libere, sigur de mult puneau lacătul pe coșmelie!

Întrebarea mea are legătură cu … acum mă uit la un nene, care până de curând prezenta niște chestii macabre pe la KanalD, prezentând știrile sportive de la TVR1. Este vorba de Cosmin Cernat!

Adică, stai să înțeleg, se fac angajări la stat? Păi parcă posturile erau blocate, salariile cu – 25% & restructurări, dar atunci cum de se fac achiziții? Refuz să cred că nenea ăla a venit pe mai puțini bani decât avea la KanalD. Care-i faza?

Chiar de au rămas fără prezentator, nu găseau o fufă care să prezinte știrile sportive pe 300 euro/lună? Așa e la toate posturile, dar nu, trebuia TVR să arunce cu banii, doar se descurcă foarte bine și nici n-au o datorie de 247,5 milioane de lei.

De Moise Guran că s-a dus la TVR2 nu mai zic, ce rost are?

Dar care-i faza de țin niște canale active, canale la care nu se uită nici cameramanii care filmează acolo? TVR2 de ce e viu? TVR Info? TVR3 când a apărut?

Google zice că a venit ca manager în cadrul Departamentului Sport de la TVR și tot el zice că la KanalD avea 250 de milioane pe lună! Bravo!

6 thoughts on “Cum de TVR nu simte criza?

 1. Pe inaptii astia o sa ii ignor cu desavarsire in viitor. TVR, televiziunea publica stipendiata gras din banii nostrii, ai celor care platim obligatoriu abonamentul Radio TV, s-a umplut de penibil netransmitand meciul de box in care Lucian Bute isi va pune centura in joc in aceasta noapte. Un roman avem si noi campion mondial in lumea boxului profi si nici pe ala nu reusim sa il promovam in casele romanilor. Cum poti sa iti spui „televiziune publica”? Cu ce drept moral? Cine sa transmita meciul lui Bute? Strainii? Ne batem joc de valorile adevarate date de aceasta natie si promovam incultura, pseudovedetele de carton, cele care ne umplu ecranul in fiecare zi. Cica costa 1000 de euro prezenta unei non-vedete precum Adelina nu-stiu-cum, intr-o emisiune TV…Nu sunt eu prototipul nationalistului perfect dar cand iti bati joc de cei care iti merita respectul, faptul ca suntem unde suntem nu trebuie sa ne mai surprinda deloc. Vai de tara asta si de sistemul ei de valori!

 2. Si culmea e ca nici nu e prima data. Eu tine minte ca si data trecuta erau gata gata sa nu dea meciul, dar noroc cu un sponsor de a dat banii si pe ultima 100m au difuzat meciul. Eu sunt curios ce emisiune geniala e la 3 dimineata de nu au vrut sa bage intreaga gala in grila de program!

  Sa nu uitam ca pe langa Bute mai joaca doi romani! Nu stiu de ce ne mai miram, nici meciul Urziceniului nu l-au dat si daca-ti vine sa crezi, a fost dat de B1TV ccare l-a luat prin satelit tot in ultimele ore pe o suma modica.

  Nu ca nu vor, n-au nici un interes. Acum 2 – 3 ani zicea cineva din consiliul de administrare ca se facusera achizitii barbare. De genul ca daca difuzau doar filmele achizitionate de ei non stop pe TVR le-ar trebui 3 ani, iar multe dintre ele aveau licenta de difuzare doar pe 1 an. Bani cheltuiti aiurea si parandarat cat cuprinde!

 3. Mai e TVR cultural or sa mai faca si TVR sport ….televiziunea nationala are bani mai ceva decat privatii.
  apropos de cand n-am mai trecut pe aici ai blogul si mai slim ca inainte. Nu tu headear nu tu aia nu tu poze …

 4. Cu TVR Cultural nu am nimic, ca se uita sau nu cineva la el, chiar nu conteaza, important e ca unele lucruri nu se pierd si pot fi vazute acolo! 🙂

  Legat de blog … schimbarea e in bine sau in rau? Teoretic ar trebui sa se incarce mai repede, teoretic!

 5. Stai asa, ce are 1100`le? 😀

  Numai, atat! Lasa ca simplitatea = frumusete … uneori, asta pe langa saracie! Pai -25% din blog pe vremurileasta, zi mersi ca nu l-am inchis! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *