Mă periez fără oprire de când sunt pe alcaline!

În sfârșit am trecut și eu pe alcaline. Mă plictisisem să tot schimb bateriile periuței de dinți. Nu că mă periez eu foarte des (4, maxim 5 ori pe zi), cât nu nimeream unele bune și ieftine, dar asta pentru că nici nu există!?

La Kaufland găseam mereu oferte la bateriile Sony. 4 baterii la doar 4 lei! Eu zic că nu-i mult, dar având în vedere că două baterii rezistau maxim 3 săptămâni, era prea de tot. Ele nu se consumau complet, doar că după două săptămâni se învârteau capetele periuței așa de încet încât trebuia să mă periez clasic cu una electrică. Culmea culmilor, nu alta!

Acum 2 săptămâni am trecut pe Duracell Alkaline și încă scoate zgomotul ăla de zici că am dat drumul la drujbă și-s gata de tăiat lemne. Prețul e de 3 lei/buc, dar trebuie ținut cont că le-am luat de la magazinul din colț, deci sigur la prețul lor maxim.

Nu știu de ce am scris despre asta … poate pentru că mă bucură lucrurile minore, cine știe, cert e că-s mândru de alegerea făcută. Atât de mândru încât am încercat să o filmez, nu știu cât am și reușit! Vizionare plăcută!

Deși parerea mea despre OralB este una foarte proastă, a trebui să-mi iau apa de gură de la ei. Cea de la Colgate îmi omora papilele gustative și niște zeci de minute după folosire nu distingeam gusturile!

18 thoughts on “Mă periez fără oprire de când sunt pe alcaline!

 1. Am vrut sa fac si niste miscare, dar dupa 2 zile de efort am avut 4 de febra musculara la muschi de nici nu stiam ca-i am si … nu-i pentru mine! 😀

 2. E pentru toti…, dupa inca 4 zile te-ai fi obsinuit.
  Apoi, dupa inca 4, ai fi devenit dependent. 😉

  Eu alerg in fiecare zi 6-7 km, merg pe bicicleta 30 min si fac abdomene.
  Dar cel mai senzational e alergatul. iti da o stare de eliberare incredibila, de la un moment incolo nu iti mai vine sa te opresti.
  Poate revii la sentimente mai bune si mai incerci.

 3. Nu mersi, ajunge! Sunt precum un zeu grec … am un trup de zici ca-i sculptat in marmura, ce rost are? 😀

 4. Trup de zeu grec! Vorbim, vorbim … o sa ma doresti in draci atunci. Nu ca acum nu ai vrea sa ma dai cu ulei de masline! 😀 😀 😀

 5. zici ca-i vibrator….glumesc si eu am avut, dar m-am lasat de sportul cu periutele electrice, devenise o dependenta…..:))

 6. e maro, cred ca m-as simti plictisit rau acolo inauntru.

  baile de obicei sunt mici si daca peretii au culori inchise par si mai mici…….

 7. Asta e rosie … dar nu rosu aprins, Nu stiu cum sa zic, ma rog, nici lumina nu ajuta si nici telefonul. E o culoare matura, dar nu e asa toata. E pana la jumate si dupa in sus e un fel de alb. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *