Zoe are niște părinți proști!

Renault a fost dat în judecată de două familii cu acelaşi nume care contestă denumirea viitoarei berline electrice, Renault Zoe, care va fi comercializată din 2012, întrucât se numeşte la fel ca fiicele lor, iar asta le poate face ţinta permanentă a unor glume.

Vor să aleagă numele copiilor noştri pentru a compensa performanţele reduse ale unui vehicul. Constatăm că industriaşii, pentru a-şi valoriza şi umaniza produsele, transformă prenumele în mărci. În funcţie de noroc, putem deveni vase de flori sau perii de toaletă, a declarat în instanţă avocatul celor două familii, David Koubbi.

Eu nu înțeleg cum de au rezistat așa mulți ani fără să se cheme reciproc în instanță pentru furt de identitate sau plagiat sau Dumnezeu mai știe ce. Vorbesc despre cele două familii.

Dacă te simți perie de wc doar pentru că are același nume ca și tine, e grav. Dovada supremă că există indivizi cu inteligența unui parameci, până la maimuțe mai avem …

4 thoughts on “Zoe are niște părinți proști!

  1. Ehehehe, pe-asta n-o stiam :)) Chiar vorbeam cu o prietena Mariuca despre cum a devenit ea vedeta de cand au aparut lactate cu numele ei.. Ce pacat ca nu o cheama Mariuca Lactat, i-ar fi dat in judecata =))

  2. De ar fi atat de simplu … pacat ca nu o cheama „Numai lapte si miere!”, sa vezi atunci procese si bani :))

  3. Eu cred ca este vorba despre doua familii de machidoni, care e normal sa ceara bani pentru că masina aia urata vrea sa fie frumoasa luand numele de ” Iţa ” ale muşatelor. Si daca stau bine sa ma gandesc, pe mine ma cheama Izabela pentru ca pe maia o cheama Zoita in buletin, deci n-ar fi rau sa deschid si eu un proces impotriva urateniei care se vrea frumoasa ca mine 😀
    Doua milioane de euro e rezonabil? Astept avocati interesati, dau 10%!

  4. Posibil, dar pe tine nu prea te ajuta si numele de familie. Alta era situatia daca te chema Paparenault Izabela, ca in cazul alora cu procesul, dar asa nu stiu ce sa zic.

    2 mil nu-i mult, f bine, imi plac fetele care stiu ce vor! go go Iza! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *