Ghici cine-i „pătatul”!?!

Președintele meu a vorbit în această după-amiază, dar mai bine tăcea. De supărare mi-am amintit de acel Radu Moraru al internetului …

Şi, tot legat de încasări, i-am amintit că se apropie alegerile. “Nu, nu se apropie”, a sunat răspunsul lui [ghici cine]. “Cred că, atunci când te <bagi> cu unul dintre ei, eşti pătat pe viaţă. Şi, deşi sunt foarte mulţi bani, incredibil de mulţi bani, nu merită.

Aham, cu rotile! Tu care te-nchini la suta de mii cu două mâini, în 2009 aveai tupeul să-mi zici că refuzi mulți bani, incredibil de mulți … sau a fost gratis interviul? Oricum ești pătat pe viață!

18 thoughts on “Ghici cine-i „pătatul”!?!

  1. Hmmm! „Prietenul” tau si al lui Mircea Popescu, Vali Petcu aka Zoso.ro? Piesa de insectar, frate! Are un blog in care nu scrie nimic. Sincer, am incercat sa il bag in blogroll candva, am crezut in faima lui de guru al blogherimii romane, dar e scremut rau, e sec, e fara substanta. Incolor, inodor…Ma rog, poate ca si gusturile mele sunt putin indoielnice, dar individul nu mai transmite nimic de ceva vreme.

  2. Da … el si numai el. E basistul cumparat si care are o problema cu bugetarii si plasmele luate in rate! 😀

  3. mai exista ceva pe lumea asta care sa nu fie deja zis? sa nu-mi zici ca si intrebarea asta a pus-o cineva de la A3 ca … nu stiu cum reactionez! 🙁

  4. Nu rade, eu vb serios! Deci il imit pe Stecher ala, dar asta cand nu-l imit pe Badea in timp ce o imita pe Dana Grecu, cea care l-a copiat pe nenea ala evreu. Trist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *