CVT, reales la al cincilea congres!

Corneliu Vadim Tudor a fost reales preşedintele Partidului România Mare, cu 1050 de voturi din cele 1180 de voturi exprimate. La vot au participat toți membrii PRM, iar cei ce nu l-au votat au avut un motiv bine întemeiate, ei n-au mai putut fi treziți … niciodată!

Mai trebuie amintit în fugă că în urma celui de-al cincilea congres al PRM a fost aleasă întreaga și echipă de conducere din care vor face parte 12 vicepreşedinţi și un secretar general în persoana lui Gheorghe Funar, el reprezentând tânara generație a partidului.

Ura! Ura! Ura!

8 thoughts on “CVT, reales la al cincilea congres!

  1. Iar cireaşa de pe tort e reprezentată de faptu’ că CVT a fost singurul candidat pentru postu de mr.president =)) oricum, tare faza cu…n-au mai putut fi treziţi niciodata :-))

  2. Da, din pacate pentru ei, PRM – ul risca sa se transforme intr-o gerontocratie. Daca celelalte partide detin, cat de cat, o garda tanara, capabila de a face un pas in fata la momentul oportun, partidul d-lui Vadim Tudor nu prea are priza la tineret. OK, mai exista inca generatia care a trait comunismul si care devine nostalgica gandindu-se la micul tribun. Am vazut imagini de la acest congres; marea majoritate a participantilor aveau o varsta care sarea usor de 50 de ani…si nici generalii „patrioti” de Secu nu mai sunt ce erau acum cativa ani, nu?

  3. Pai da, singur, acum ma crezi cand zic ca aia care n-au votat au trecut la cele vesnice? Pai altfel unde-s? 😀

  4. Usor de 50? Sunteti darnic. Pai aveau minim 50 in 2000 cand l-au votat de a ajuns in turul 2 si asa se explica de ce usor usor PRM-ul a scazut la vot si n-a mai prins nici parlamentul. Cei ce votau partidul asta anti-comunism, dar condus de un nene ce-i recita poezii Elenei Ceausescu, comparandu-i virtutile cu cele avute de Fecioara Maria, au murit.

    Si cei de la secu ce-si bateau joc de el scriind pe loc „documente secrete” acum sunt senili, probabil d-asta nu mai vine cu nimic nou!

    In fine, de morti numai de bine, sa le fie tarana usoara! 😀

  5. Hmmm, ce-s cu glumele astea? Esti evreu? Tigan? Platit de imperialisti!? Domnul Vadim reprezinta tanara speranta a neamului asta! :))

  6. Nu cred ca mai duce atat creierul lui. In maxim 1 an o sa i se transforme in pluta si gata, leguma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *