Susținătorii lui Băsescu Traian!

click pentru mărire

Cu o lejeritate vecină cu inconştienţa, Monica Tatoiu rememorează amintiri nu tocmai onorabile din tinereţea ei zbuciumată, într-un interviu pentru revista Tango.

Plus că are pasiuni comune cu președintele meu, astfel putându-se explica de unde plăcerea nebună de a-i laudă fiecare decizie dubioasă.

Pentru cei ce nu știu sau au un dubiu, Monica Tatoiu nu este una și aceeași cu Andreea Pora, cred!

Tatăl meu a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc. Dar eu sunt genul de persoană veşnic tânără şi neliniştită, cum zice serialul! Eu am fost „rea de muscă”! Dar rea, rea! Dacă intram într-o încăpere – şi eram fata doctorului Radivoiovici dintr-un oraş de provincie – mă culcam cu cine nimeream!

Poftim dovada supremă a inteligenței domniei sale:

Eu beam foarte multă vodcă şi whisky pe vremea aia. Nu sunt alcoolică, dar recunosc că îmi plac alcoolul şi ţigara bună, n-aş renunţa la ele, nici dacă vine cineva şi-mi spune că mor! Şi m-am dus la doctor pentru că nu mai puteam să beau vodcă şi aveam greţuri. Mi-am făcut un control total, să vadă dacă-s gravidă. Şi mi-a zis doctorul respectiv: Nu sunteţi gravidă, sunteţi stresată că plecaţi.

Aşa că eu m-am gândit că îmi revin, şi mi-am luat un geamantan de alcool cu mine, că ştiam că era scump în America. Şi, la două săptămâni după ce am ajuns, am început să vomit şi m-am dus la doctor, iar acel doctor mi-a spus: sunteţi gravidă în 14 săptămâni!

Era aproape în luna a patra și nu știa că-i gravidă? Bine că era o consumatoare fidelă în acest timp …

14 thoughts on “Susținătorii lui Băsescu Traian!

 1. Eu totusi inca incerc sa gasesc calitatea in care aceasta doamna este invitata pe la emisiunile politice. De zis le zice prost, de aratat arata ca dracu, de gandit…nu are rost sa discutam. O fi o prezenta atat de agreabila prin studiou? O fi un personaj charismatic si doar noi, carcotasii, nu sesizam acest fapt?
  Totusi, de ce este invitata Tatoiu la TV?

 2. Era suficient să fie fata doctorului Radivovovici?!… Da’ ce, pe vremea aia nu existau gusturi, conta numai cine era tata?!!!… (Vorbim de o perioadă de la mijlocul mileniului doi, fireşte :))))) )

 3. Oh, Ratatoiul….
  Deja, de cate ori o vad la Gadea si, mai nou, si la alte emisiuni, incep sa dezvolt o alergie si ma intreb daca e sau nu mai antipatica decat Udrea(pe care, totusi, observ ca nu o simpatizeaza)…

 4. Ma, n-am nimic cu faptul ca e profesoara de matematica, nu e nici stiu eu ce proasta, pentru minr e doar penala

 5. Păi de beată ce-a fost l-a turmentat si pe doctor, de-a cautat-o ăla in cur de ouă, altminteri nu-mi explic cum de n-a vazut că era a făta.
  Dar imi place cum vorbeşte(nu-i sugereaza nimeni „să şi-o pună de-un blog”) ar fi ceva extrem =))

 6. Se pare ca nu, dar cred ca era un tata foarte mandru si sigur nu s-a bucurat cand fi-sa s-a maritat prima data si si-a schimbat numele! :))

 7. Pentru ca e lumea satula de lingai grasi in costum … de dragul diversitatii o mai invita si pe ea, nu-i la fel si cu Pora si Sulfina?

 8. Ea avand greturi matinale a incercat sa le dreaga cu alcool … saracul prunct! Oare daca zicem ca-i facut la betie, gresim?

  Lasa, mai bine faca blog, macar pe net nu e si tot e ceva. Nu stiu tu, dar eu sunt satul sa o vad la tv laudandu-l pe Basescu.

 9. Sa minta ca are cancer, numai ca sa vina peste cateva saptamani, ca s-a vindecat cu un tratament miraculos, denota ca e dusa rau cu capul.

 10. Da, dar sa nu uitam cu ce se ocupa, deci n-a facut-o de nebuna, a facut-o din foame de bani! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *