Oldies but Goldies

Textul de lege ce sancţiona violul în perioada domnitorului Nicolae Mavrocordat:

Celui ce va fi prins cu ștromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii i se va tăia scârbavnicul mădular, întru veşnica lui nefolosință.

Textul de lege ce sancţiona violul în perioada domnitorului Stefan cel Mare:

Velcare sau velcine va îndrăzni a se năpusti asupra tinerelor fete cu ștromeleagul învârtoșat, predepsit va fi de lege prin tăierea scârbavnicului mădular și aruncarea lui la rețe.

18 thoughts on “Oldies but Goldies

 1. Ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte…. după caz…

  Da spunea în text că dacă fumeia umblă cu fofoloanca la vedere în caz de viol tre’ să mai stea o dată?

 2. Puteam sa jur ca va fi un asemenea comentariu. Nicio femeie NU CERE un viol. Asta este doar o idee cretina a barbatilor, care au impresia ca au drept de viata si de moarte. Si daca esti pe cai albi si femela ti-a dat semne ca e OK, daca totusi in ultima clipa decide ca nu doreste, te opresti. Ca nu esti animal. Punct.

  PS: legea este absolut utila 😀

 3. Cam cat de tare e chestia asta? 😀 Mi se pare minunat. Simplu, corect, fara cale de intoarcere. Oricum, exprimarea face totul :D.

 4. Nu trebuia să juri pentru că era absolut logic.

  Nu am zis că CERE. Am spus că poate în mod involuntar şi inconştient DOREŞTE.

  Nici un bărbat sănătos la cap chiar dacă umblă femeia-n pizda goală nu va efectua un viol asupra dumneaei, numai că nu trăim într-o societate perfectă.

  Nu uita că 90% din violuri se produc când mai există un element suplimentar ca alcoolul sau drogurile.
  Şi adevărul este că „bărbaţii e porci şi misogini” dar domnişoarele ajută din plin la crearea acestei stări.

  PS. Nici mama şi nici prietena nici rude sau cunoştinţe nu au reuşit să beneficieze de viol ceea ce înseamnă că ştiu să se comporte, să se îmbrace, să-şi aleagă medii sănătoase, au avut noroc sau sunt exagerat de urâte.

  PS 2. Legea ar fi întradevăr foarte utilă!

 5. @ dojo: Sa stii ca cei de acum au complicat totul, chiar e mai simpla si utila cea de acum 400 de ani! 🙂

  @ wtfro: Nu-i chiar asa. Sunt si femei ca mama ta, prietena ta & co si care ajung sa fie violate pentru ca … sunt destui cu probleme pe strada. Si da, daca una umbla goala, sa-i zica lu Mutu ca nu cauta ceva! 😛

 6. Ar trebuie sa ne dea de gandit si sa ne intoarcem la simplitate ca tare buna era! Acum e cu drepturile omului … cum sa-l pedepsesti pe violator? Nu nu, el trebuie eliberat ca nu prezinta pericol social. Violatorii, camatarii si talharii sunt si ei niste oameni, nu? Sa-i respectam, zic! 😀

 7. pe ce platforma e blogul tau? aveam un plugin care sa imi arate blogrollu cu RSS si de la ala mi se misca greu. Am luat altu si nu mai apari …

 8. WordPress, dar nu stiu de ce nu mai apar. De ex pe un blogspot unde-s in blogroll apar cu ultima postare, poate n-o fi de la mine …

 9. aa misto atunci ….eu am incercat toate variantele normale de rss si nici una nu merge de aia intrebam
  Ce id de feedburner ai? …poate o scot la capat asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *