Am trăit s-apuc și asta:

Arpad Paszkany:Deciziile arbitrilor au fost premeditate, nu sunt simple greşeli!

Da, CFR a fost eliminată din Cupa României de … ghici cine … Gloria Bistriţa! Ha ha-ha, Ha ha-ha!!! (Mandark style)

12 thoughts on “Am trăit s-apuc și asta:

  1. Hmm… What a beautiful day for science… (Dexter style) 😀 Stiu ca n-are legatura cu post-ul, dar ce mai are legatura-n tara asta? Nici macar fotbalul… 😀

  2. Da, dar am ramas socat ca tocmai el sa spuna asta. E ca si cum politistul i-ar reprosa doctorului ca ia spaga! :))

  3. Complexe de rapidist.. Nu am zis ca este rusine sa fii rapidist, e alegerea ta (chiar daca este indoielnica – adica in afara de imnul ala nu mai aveti nimic…).
    Mi-ar fi mai rusine de atitudinea suporterilor rapidisti care inainte de meci si pe tot parcursul meciului au scandat „cine tine cu Steaua sa-i .. familia”, simtindu-se probabil amenintati de prezenta unor sustinatori ai Stelei care venisera pe stadionul lor infect (realmente). Am fost acolo si iti spun ca nu este ceea ce se spune la tv. De cand pe un stadion civilizat ca sa iei bilete la tribuna II (sector neutru- nu al galeriei) trebuie sa raspunzi si sa dovedesti ca esti suporter al echipei gazda ? Decand la tribuna 0 si chiar la oficiala ,unde normal sunt „oameni cu pretentii” , se injura ca la parnaie inainte de inceperea meciului si pe tot parcursul meciului la adresa familiilor echipei adverse?! Iti spun sincer ca in primele 10 min cat au stat ultrasii stelei in teren imi doream mai bine sa stau in sectorul lor, acolo unde semnificativ s-a afisat pe un banner „CE-I CU VOI?”

  4. D`ale carnavalului sau cam asa ceva. Stadionul nu e cel mai grozav, dar atmosfera este peste multe altele care-s mai moderne si degeaba. Fata de ce e in Stefan cel Mare si Ghencea, adica sufla vantu, tot e mai bine!

    Oricum, o sa vina si vremuri mai bine … pentru toti! Pe mine ma intereseaza showul din teren, restu e cancan 🙂

  5. :)) Buna asta! De spectacol e vorba ca pana la urma nu castig nici un ban de pe urma unei echipe si nici nu am eu vreun merit daca ei vor castiga un titlu sau ceva. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *