Internet Guru FAIL!

  • Acum 9 zile era un titlu mare: Anvelopele de iarnă devin obligatorii

Gata, s-a aprobat si elaborat, urmează să se publice in Monitorul Oficial şi in 15 zile devine oficial, şi 5 luni pe an vom avea toti anvelope de iarna.

Masinile trec astfel de la “drept fundamental” la “hobby pentru cine are bani”.

Unii dintre cei care au citit cele de mai sus i-au atras atenția că vorbește prostii. Ba au venit și cu argumente, dar el și-a pus masca preferată (cea de arogant – relevant – atotcunoscător) și le dădea rând pe rând peste nas. Altcineva să aibe dreptate? No, no, no, no … păi ce-i asta?

didi a scris pe 3 Noiembrie 2010, 6:55 pm
Este un articol platit de cei care vor sa vanda anvelope de iarna la creduli. Uite ce zice articolul:”potrivit unui proiect de act normativ al Ministerului Transporturilor, care modifică, printre altele, OUG 195/2002, “.
Deci POTRIVIT UNUI PROIECT DE ACT NORMATIV. Deeeeci inca nu e OFICIAL pt ca nu scrie:”Potrivit legii nr…”.
Nu mai cititi toate porcariile de site-uri.

admin a scris pe 3 Noiembrie 2010, 6:59 pm
@didi: citeste un pic mai adânc.

didi a scris pe 3 Noiembrie 2010, 7:04 pm
@admin, spune-mi cu citat unde in articol scrie ca este votata chestia asta, sau e HG sau ordonanta de urgenta….deci o forma legala prin care textul respectiv este oficial valabil si doar urmeaza sa fie bublicat…deci o chestie de cateva zile.

admin a scris pe 3 Noiembrie 2010, 7:07 pm
@didi: http://www.avocatnet.ro/UserFiles/articleFiles/fr53mg7z9ywbtnp4svqh_11021620.pdf

didi a scris pe 3 Noiembrie 2010, 7:15 pm
@admin…ce ai pus tu acolo este o ordonanta de urgenta care nu are numar si nu e semnata decat de ministrul transporturilor….deci repet, nu e oficiala, nu a fost aprobata si ramane la stadiul de proiect. Pana in momentul in care o semneaza si ceilalti si se voteaza in sedinta de guvern se circula cu anvelope de care vrei. Mai bine zis poate trece intreaga iarna pana se va aproba chestia asta, la fel de bine cum se poate aproba maine. Insa deocamdata nu e oficial obligatoriu. La fel ca si articolul din money.ro si postul tau lasa impresia ca a ramas doar publicarea on MO, ceea ce nu e adevarat.

admin a scris pe 3 Noiembrie 2010, 9:39 pm
@didi: ma gandesc sa semnatura unuia dintre ministri o face oficiala. dar tu stii mai bine.

Și pe mine mă surprinde tăria lui didi și cum a avut răbdare să-i explice. De ce și-a bătut capul, nu știu. Ce caută o așa persoană pe blogul respectiv, iar nu știu!

După, o grămadă de deștepți au zis o grămadă de bălării și asta doar pentru a-i intra în grațiile admin`ului. Bine că el a citit puțin mai adânc și știe totul mai bine. Cred că tremura din toate balamalele când îi răspundea și trebuia să-i dea dreptate, dar asta nu l-a făcut să modifice postarea … el știe mai bine, tot!

  • Azi e un titlu la fel de mare: Anvelope de iarnă, obligatorii de la anul

Sub egida “noi nu vrem sa ni se faca bine nici cu forţa”, romanii se bucura ca anvelopele de iarna vor deveni obligatorii abia de la anul. Dar pun pariu ca si la anul vom fi nepregătiţi.

Pai stai așa, nu trebuia în 15 zile? Nu am citit noi legea mai adânc și știm mai bine? N-are cum să greșească el, probabil peste 6 zile vine Anul Nou și așa se explică toate. Da, da, clar așa!

11 thoughts on “Internet Guru FAIL!

  1. Da, dar e doar un exemplu, ce rost are sa-i dau numele? La fel se comporta toti astia din gasca cangrena care se cred mari guru prin internetul romanesc. 🙂

  2. Lol. Asta fiind gherla numarul 7500 ? 7600 ? Cine mai stie…

    Eu sunt curios daca la o lectura „mai adinca” s-ar gasi cite o chestie adevarata pentru fiecare zece minciuni publicate de Petcu. Asa, de control.

  3. Sa minta, treaba lui, dar sa nu mai scoata ochii tuturor zicand ca detine adevarul si e cel mai destept, ca nu e! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *