Arthur Abraham vs. Carl Froch – meci pentru centura WBC la Supermijlocie

Arthur Abraham vs. Carl Froch, AZI, 19:15, www.sport.ro. De la 23:00, gala de la Helsinki continuă pe Sport.ro.

Arthur Abraham și Carl Froch se vor întâlni azi în Helsinki, în ultimul meci din grupele Super Six. Amândoi au locul asigurat în semifinale, însă miza acestui meci este uriașă. Cel ce va reuși să învingă pleacă acasă cu centura WBC la Supermijlocie, rămasă vacantă.

Câștigătorul este un posibil oponent al lui Lucian Bute, campion IBF la categoria supermijlocie, dar asta dacă va mai dori să unifice centurile așa cum a declarat la începutul lunii:

M-aș lupta oricând și pentru o unificare de centuri, dar momentan campionii sunt angrenați în Super Six. Eu aștept să termine și apoi voi accepta să mă bat cu fiecare în parte.

Arthur Abraham (31 de meciuri câștigate, 25 prin KO, o singură înfrângere) vine după prima sa înfrângere la profesioniști, împotriva lui Andre Direll. „Regele” Abraham visează să urce pe tronul categoriei 76.2 kg, după ce s-a impus la categoria mijlocie.

Carl Froch (26 de victorii, 20 prin KO, o înfrângere), exact ca și Abraham, a suferit prima lui înfrângere la profesionisti în meciul trecut. Cel care l-a învins a fost Mikkel Kessler.

4 thoughts on “Arthur Abraham vs. Carl Froch – meci pentru centura WBC la Supermijlocie

 1. Bate Froch. L-am vazut in meciul cu Kessler, l-a tocat pe acesta din urma insa spiritul de sacrificiu al danezului si faptul ca juca acasa l-au facut castigator. Carl Froch este un pugilist extrem de tehnic, cu lovituri bune, foarte mobil dar e un pic cam fragil. Un meci Froch vs Bute ar da tot ce e mai bun in aceasta categorie. Nu cred ca Abraham ii va pune foarte mari probleme englezului, armeanul se gaseste deja pe o panta descendenta a carierei sale.

 2. Froch este un mare luptator, dar nu l-as da castigator inainte de a incepe meciul. Ma uitam peste cotele fiecaruia si …

  Carl Froch 2.25
  Arthur Abraham 1.625

  Mie-mi este tare frica de ce ar putea face Bute cu oricare dintre ei. Toti din Super Six sunt cu cel putin doua clase peste cei avuti de Bute in ring. Stau si ma gandesc, al nostru de ce nu e in circuitul asta? Acolo sunt cei mai buni din lume la categoria lui, iar castigurile financiare si mediatice nu-s de ignorat … si totusi nu-i! Parerea mea e ca a ales varianta mai sigura pentru el.

  Plus, tot citesc pe net ca il cheama in ring canadianului Jean Pascal, care fie vorba intre noi, nu-i „cel mai prost din curtea scolii”, iar Bute tare! Eu il stiu de cand i-a luat centura lui Diaconu acum … 1 an sau ceva in genul, dar i-a luat-o intr-un mare stil. A fost peste Diaconu si fizic si tactic si iar stau cu teama pentru Bute.

  Nu zic, Bute e campion mondial, dar unul tinut intr-un balon de plastic. Are 30 de ani, cand iese si el in lume? Mie mi se pare ca merge pe principiul: Decat in oras codas, mai bine in satul meu fruntas! 😀

 3. Mergi pe urmele lui Doroftei…:) Nu cred ca adversarii lui Bute au fost de mana a doua, cel putin nu un Librado Andrade sau Edison Miranda. Nici Berrio nu era de lepadat, era totusi campionul mondial en-titre. Bute poate face fata oricarui boxer din Super Six, de asta sunt sigur. Nu cunosc conditiile pentru a accede in acest turneu si nu stiu daca romanul a fost cel care a declinat invitatia de a participa aici.

  Cred ca ma repet cand spun ca Diaconu nu are nimic de boxer in el. Un simplu bataus in ring. Nu dau doi bani pe Pascal intr-un eventual meci cu Bute. Diaconu e din alta lume. Iar Froch are ceva din stilul galezului Joe Calzaghe. Mizez pe el, am pariat, la cotele date cred ca castig ceva ( Carl Froch 2.25 Arthur Abraham 1.625) 😉

 4. Hai ca sunt intr-o companie selecta, eu si Doroftei! Cum il vezi tu pe Diaconu asa il vad eu pe Berrio. Bute a avut adversari … comozi. Nu zic ca slabi, ca nu se poate la un asa nivel, dar nici varful categoriei nu au fost!

  Ai avut dreptate si acum esti un om bogat. Praf l-a facut Froch pe armean! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *