Carl Froch l-a distrus pe Arthur Abraham!

Britanicul Carl Froch este din nou campion mondial WBC la categoria supermijlocie, dupa ce l-a distrus pe Arthur Abraham. El și-a recuperat, astfel, centura pe care o pierduse în primăvară în fața danezului Mikkel Kessler.

Froch l-a dominat pe Abraham și a câștigat fără mari probleme o partidă care se anunța echilibrată. Armeanul care locuiește în Germania a dat semne de viață doar în ultima repriză, insuficient pentru a întoarce soarta meciului.

120 – 108, 120 – 108 și 119 – 109 au fost scorurile celor trei arbitri.

Atenție Lucian Bute!

6 thoughts on “Carl Froch l-a distrus pe Arthur Abraham!

 1. Nimic surprinzator. Mai stim un exemplu de boxer care a crescut in categorie doar pentru ca nu reusea sa se mai incadreze in cea de baza. Iti mai aduci aminte de Doroftei si modul in care a pierdut titlul mondial, dupa ce a excedat limita categoriei inaintea meciului cu Miguel Calist? Iar dupa aceea a urcat in categorie si a mancat o bataie strasnica de la Arthuro Gatti? In mare cam aceasi a fost si situatia lui Abraham. Nu este facut pentru aceasta limita de greutate, asta e clar. Froch l-a tocat marunt, nelasandu-l sa se apropie deloc de el in timpul luptei.

  Da, un meci Bute vs Froch ar fi o buna propaganda pentru acest sport. Doi boxeri tehnici, absolut incredibili ca si executii.

 2. Froch a facut un meci bun si cand a pierdut centura si parca a fost singura lui infrangere. E un luptator bun, dar ciudat e ca toti (inclusiv eu) il vedeam favorit pe Abraham pentru ca lasa mereu impresia ca e fresh si are energie. Asta s-a vazut si in meciul de aseara. Dadea mult din brate si cu putere incat nici n-ai fi zic ca-i ultima repriza. Plus ca eu il vad mai tehnic decat Froch.

  Chiar si asa, britanicul l-a tocat marut, vorba ta, si a avut o strategie mai buna. Nu mai zic ca e mai puternic si i-au intrat la pumni prin garda armeanului ca il faceau sa para un novice in arta boxului.

  In genul asta e si Bute. Toti spun ca e tehnic si este, dar nu observa evidenta si anume faptul ca e Lucian e foarte puternic.

 3. Da, este una dintre centuri. Bute are centura IBF si tot zicea ca vrea sa le unifice. Dar cred ca ramane fara centura la cum se prezinta Froch. Lista e cam asa:

  WBO – Robert Stieglitz
  IBF – Lucian Bute
  WBC – Carl Froch
  WBA – Andre Ward (parca)
  The Ring – vacant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *