Administraţia americană ar trebui să scrie și pentru Libertatea!

click pentru mărire

WikiLeaks ne deschide ochii!

Nu chiar ochii, ci doar un ochi și nici ăla total, ci cam cum e ochiul bolnav al lui Băsescu, dar decât deloc …

Zeci, dacă nu sute de lucruri am aflat datorită lor. Ziarul Financiar le are pe cele mai multe indexate și n-ar strica să vă aruncați ochii peste ele ca să știți în ce lume trăiți.

Pe mine mă sperie cu ce se ocupă diplomația americană. Dacă era o discuție între două persoane la o petrece privată, înțelegeam, doar toți bârfim și ne amuzăm pe baza întâmplărilor de la muncă, dar să fie consemnate, mi se pare oribil. Adică unii sunt plătiți să procure așa informații, cam cum fac cei de la Cancan și Libertatea când scriu de Bote, Vârciu și Adelina. Da, fix așa.

După ce am citit epitetele date celor mai mulți lideri ai lumii, ieri ni s-a arătat cum în corespondenţa americană, nevestele unor demnitari sunt aspru criticate.

Spre exemplu, despre soţia liderului din Azerbaidjan, Mehriban Aliyeva, se afirmă că are atâtea operaţii estetice încât nici un muşchi de pe faţă nu i se mai mişcă.

Ce-i cu mârlănia asta? De ce ar fi atât de interesant încât se fac așa rapoarte? Eu aș intra în pământ de rușine dacă aș fi președintele SUA și n-aș da-o din lac în puț …

Autorităţile federale americane analizează dacă fondatorul WikiLeaks, Julian Assange a încălcat legile penale prin publicarea unor documente secrete guvernamentale, putând fi acuzat de spionaj.

Deci el e vinovat că ne-a arătat, nu ei că le zic. Da!

12 thoughts on “Administraţia americană ar trebui să scrie și pentru Libertatea!

  1. Pai da, ca daca le consumai nu mai aveai asa vorbe bune. Intreaba-i pe indieni sau citeste aici! 😀

  2. Unii „vaneaza” mistreti si acum, de ce nu ar fi real? Esti un invidios sau ai sange american in tine, altfel nu-mi explic de ce le iei partea. A, esti un hater! :))

  3. Si criza tot la minut au dat-o … mai bine s-ar lasa de prostii si ne-ar fi bine tuturor. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *