PayPal blochează contul WikiLeaks

Dezamăgire, numele tău e PayPal!

Primo: WikiLeaks a început să publice o parte din cele 250.000 de note diplomatice americane, provocând o undă de şoc în cancelariile din lumea întreagă.

Secundo: Serviciul de plată online a anunţat că a blocat transferurile financiare în beneficiul WikiLeaks.

PayPal a restrâns în mod permanent accesul la contul folosit de WikiLeaks din cauza politicii comerciale a PayPal care interzice folosirea serviciului de plată online pentru a încuraja, promova sau facilita orice activitate ilegală.

Terto: Într-un viitor foarte apropiat voi renunța la contul de PayPal. Politica personală îmi interzice colaborarea cu furnizori de servicii care acceptă și promovează activitățile ilegale alea SUA.

6 thoughts on “PayPal blochează contul WikiLeaks

 1. Off-topic: De vreo două zile, Kaspersky mă anunţă că sunt ceva viruşi pe blogul matale.
  On-topic: Fratele meu, tu chiar crezi că „se scurg” ceva informaţii secrete fără acordul puterii, indiferent din ce ţară ar fi aceasta? Haidade! 😆

 2. Nu-mi pasa cine le da, important e ca apar si americanii se simt urzicati! :))

  Legat de partea cu virusii, nu stiu ce sa zic, mie NOD32 nu-mi zice nimic, dar o sa ma interesez daca e ceva si te anunt. Mi se pare ciudat ca eu am doar text si poze, de unde virusi?

 3. NOD32 e semi-profesionist … n-am vrut sa ma bag aiurea in seama dar azi am deschis vre-o 3 pagini din care una era a ta si Kav ma atentiona ca iau de nustiunde un virus …

 4. ups, pardon atunci. dar sa privim si partea buna a lucrurilor … cei ce au ceva cu mine o patesc, voi sunteti victime colaterale! :))

  as vrea sa promit ca fac ceva sa-i dau de cap, dar nu stiu ce. adica o sa-i trimit un mail baiatului ce se ocupa de site!

 5. Daca tu poti sa te descurci fara paypal, felicitari sincere. In momentul in care mi-as inchide contul, as putea sa-mi iau adio de la munca online. Cel putin 80% din venituri s-ar duce naibii. Si am, card si in Romania si in SUA. Suntem prea mici pentru o lupta prea mare 😀

 6. Asta a fost picatura care a umplut paharul, doar nu crezi ca din atata lucru as renunta.

  Pana la urma cat de greu poate fi? Eu il foloseam des pt cumparaturile de pe ebay.co.uk si ocazional pentru a primi banii castigati cu blogul.

  La prima nu o sa renunt si o sa platesc folosind cardul. In prima faza paypal-ul imi oferea confort mental … ca nu o sa ma trezesc cu cardul gol, dar am incercat si fara si nu s-a intamplat nimic. Cum la fel, tot citesc pe net povesti dubioase legate de paypal, dar eu n-am avut probleme. Iar la cat castig eu cu blogul ma pot lipsi! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *