Daniel Ghiţă – primul român în finala K1 de la Yokohama

Gala începe la ora 9:00 şi va fi transmisă în direct de Sport.ro

Programul complet al meciurilor de la Yokokama:

Mighty Mo (SUA) – Peter Aerts (Olanda)
Semmy Schilt (Olanda) – Keijiro „Kyotaro” Maeda (Japonia)
Gokhan Saki (Turcia) – Daniel Ghita (România)
Alistair Overeem (Olanda) – Tyrone Spong (Surinam)

Turcul Saki Gokhan este primul său oponent în marea gală a luptătorilor de K1 din Japonia.

Va fi o luptă dură şi se poate termina cu KO. 11 decembrie este ziua în care voi deveni campion. Vreau ca fanii mei să vină şi să mă vadă cum câştig ca un samurai.

Dacă românul îl învinge pe luptătorul turc, atunci în semifinale va da peste învingătorul dintre Tyrone Spong  şi Alistair Overeem.

14 thoughts on “Daniel Ghiţă – primul român în finala K1 de la Yokohama

 1. Abia astept Finala K1 – la fel de mult ca pe Klitschko! 😀

  Fara Badr Hari, Remy Bonjasky, Jerome Le Banner, şi Ruslan Karaev, cred ca Semmy Schilt are prima sansa chiar daca, se pare, nu e in forma maxima!

 2. nu pare o gala prea dificila in afara lui Schilt dar pun pariu ca o sa se inece ca tiganu la mal

 3. Eu as fi pariat ca Zimmerman ar fi iesit campion K1, dar uite ca l-a subestimat pe Ghita si si-a luat-o desi este cu 2 clase peste el. Adica totusi, sa nu ne amagim ca Ghita ar fi vreun zmeu!

  Mie-mi place si as vrea sa castige si culmea, chiar are sanse pentru ca mai toti sunt niste obositi … umbrele marilor luptatori ce erau acum 2 ani.

  Mighty Mo!? Imi vine sa rad! 😀

 4. Cred ca va fi piramida lui Alistair anul acesta. Mie unul, nu mi-a placut de Shielt in meciul de acces cu Hesdy Gerges.Iar eu sunt fan Shilt. E uzat, nu cred ca mai are aceasi dorinta de victorie. Pentru Ghita cel mai greu meci va fi cel de debut cu Saki. Turcul e foarte tehnic, va fi greu de lovit, iar daca mai si prinde o serie devastatoare de genul celor suferite de Kemayo, va fi greu. Insa daca Ghita termina repede socotelile cu Gokhan, sunt sigur ca se va bate cu sanse reale, pentru un loc cat mai sus. Aici conteaza foarte mult dozarea efortului, este o intrecere de anduranta in care conteaza fiecare lovitura resimtita. Pariul meu ramane Overeem, dar as vrea al naibii de tare ca Ghita sa imi infirme pronosticul!

 5. da. ai avut dreptate si oricum era usor previzibil, dar nu a fost ca tiganu la mal, el si-a luat-o cap – coada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *