Talibanii de la TVR2

  • Dragoş Bocanaciu
  • Dragoş Cojocaru

Acum nu știu care dintre ei e talibanul șef, dar în scurta-mi viață n-am auzit comentatori sportivi atât de … talibani!

Nu-mi place să mă uit la handbal feminin și doar întâmplător am dat peste România – Danemarca. Undeva de la scorul 9 – 22(!?) până la final. A trebuit să renunț la sonor că aș fi făcut un gest necugetat dacă-i mai auzeam mult pe cei doi talibani.

Bă, dar în halu asta de taliban să fii?

Știu, mă repet, dar alt cuvânt nu găsesc. Înțeleg perfect că ești fan și susții echipa, doar asta fac și eu, dar să faci ca toate visele? Chiar ne erau toți (arbitrul, publicul, râul, ramul) potrivnici nouă? De ce să țipi ca un nebun să le dea lor galben la orice atingere, iar când fetele noastre făceau asta să … nimic!?

SF a fost momentul când, ca un apucat, Dragoș, a început să ceară galben pentru că portarul a primit o minge-n față. Du-te tare, băiete!

TVR 2 a înregistrat un număr de 963.000 de telespectatori (cu 4,8% rating şi 15,3% cotă de piaţă) la meciul de handbal și aici vine întrebarea:

– Pe câți dintre voi v-au scos din sărite cei doi Dragoși?

2 thoughts on “Talibanii de la TVR2

  1. Eu nici nu m-am uitat. Nu ma prea uit la competitii sportive de la noi ca nu prea am ce vedea si nici la dinastea din afara comentate de romani ca ajung la experienta ta

  2. Nu cere nimeni sa fii robot, dar nici sa exagerezi pana la Dumnezeu si inapoi orice virgula facuta de noi, iar pe ei sa-i faci albie de porci si hoti! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *