Finala K1 de la Yokohama

Mă enervează maxim faptul că sport.ro dă publicitate după fiecare repriză. Când o să apuc să văd în detaliu fiecare lovitură? Probabil trebuie să-i cred pe comentatori când zic că genunchiul lui X s-a oprit la 2 cm. de fața lui Y …

Errol Zimmerman a luat bătaie ca măgaru-n pantă. Unde-i Zimmerman luptătorul?

Ce poveste au făcut în jurul lui Mighty Mo. Săracu, el trebuie să lupte pentru a-și întreține familia numeroasă, dar în clipul de prezentare trage după el un Hummer H2. Câștigător îl dau pe Peter Aerts, dar vorbim peste 15 min!

Ah, 2 min. au fost suficiente, dar măcar am nimerit câștigătorul! Mă așteptam să încaseze mai mult, se pare că nici pentru asta nu mai e bun. Până la urmă ce caută Mighty Mo în finală? El e bun doar pentru meciuri la Ploiești, Arad & co și cu niște anonimi români.

E greșit dacă zic că Keijiro “Kyotaro” Maeda va câștiga meciul cu Semmy Schilt? Eu la olandez nu văd nimic, poate doar niște lene. Bine, e o vulpe bătrână, dar și japonezul e o nucă tare! Hai că vorbim în 15 min. sau nu! 😀

Kyotaro își bate joc de mine, asta-i clar! Ce-i cu țopăiala aia? Dând bine din brațe mă așteptam să se apropie mai mult de Schilt și nu să stea cu frica unei posibile lovituri de picior în bostan. Trist.

N-am rămas cu nimic după meciul ăsta. Poate doar cu imaginea cozii de iepuraș legate de șortul japonezului.

Gokhan Saki este agresiv, dar unul foarte tehnic. Ocazional prinde și niște serii de brațe care taie elanul oricui. Oricât mi-ar plăcea luptătorul turc, ar fi frumos pentru Daniel Ghiță să câștige. Dacă trece de meciul ăsta, chiar nu văd cine l-ar putea opri să ajungă în vârful piramidei!

Turcul face cam ce trebuia să facă Kyotaro cu Schilt. Dă tare și deloc aiurea. Ghiță nu-mi place și se cam joacă puțin cu focul … zic eu, un nepriceput.  Cel puțin nu-s comentatorii meciului niște talibani!

A primit lovituri în cap de i-a sărit apa, la propriu! Înc-o repriză și nu cred că mai rezistă al nostru. Bine, el încă de la început a fost lent, dar acum e un lent obosit și culmea, nu el s-a agitat în ring.

N-a fost să fie!

Rezultat așteptat, dar acum nu-l văd bine nici pe favoritul meu. Saki va trebui să se refacă rapid pentru următorul meci.

De dragul show`ului, n-ar strica să câștige Alistair Overeem. Doar eu îl văd ca pe o bizererie a naturii!?

Peter Aerts l-a făcut praf pe Semmy Schilt. I-a dat cu tot ce avea și l-a tocat mărunt timp de 3 reprize. A primit o perversă ca pe Târgu – Ocna și cam atât. Mi-a plăcut că nu s-a lăsat și până în ultima clipă a vrut să dea cu Schilt de podea. Cel mai frumos meci al piramidei!

Alistair Overeem cred că a mâncat ceva când era mic, că tare norocos a fost. L-a lovit la ficat pe Gokhan Saki și asta a fost. Sincer, nu-mi place că a ajuns în finală, dar asta e. Comentatorii talibani zic că de la loviturile lui Ghiță a cedat acum turcul. Siguuur!

Finala piramidei K1 2010: Alistair Overeem vs. Peter Aerts

Bizareria naturii, ăla plin de mușchi, l-a făcut KO pe Peter Aerts după doar un minut. Scurt și ușor! Cine se aștepta? Eu nu!

Alistair Overeem campion K1 Yokohama 2010

6 thoughts on “Finala K1 de la Yokohama

  1. M-am uitat şi eu dar din cauză că am fost la baie am pierdut finala. Şi eram extrem de frustrat că nu ştiu cine a câştigat. Mulţumesc pentru intel

  2. N-ai pierdut mare lucru. A primit o lovitura in urechea stanga de nu-si mai putea coordona picioarele. S-a aruncat in corzi, a zis ca nu mai poate, dar arbitru a inceput sa numere lasand meciu sa continue. Inc-o serie de l-a facut sa se comporte ca o fata ce poarta tocuri pentru prima data si asta a fost!

    I-a dat dauna totala in 30 de secunde! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *