Allview Q1 G3T – BlackBerry românesc

O companie braşoveană, Visual Fan, a anunţat lansarea la apă a primului telefon mobil propriu care se poate conecta la reţele mobile 3G şi la reţele Wi-Fi.

Allview Q1 G3T, că așa-i zice, seamănă izbitor de mult cu un Blackberry. Bine, nu atât de mult încât să scape de imaginea unui telefon … ieftin și chinezesc, dar până la urmă nici nu-și dorește a fi mai mult, cred.

Poate funcţiona simultan cu două cartele sim, permite deschiderea .pdf, .zip şi .rar, plus a tuturor fişierelor din suita Office, inclusiv Microsoft Office 2007, iar prețul este de 519 lei.

Pentru a descoperi cât mai multe dintre detaliile, nu strică să vizitați site-ul oficial, loc de unde poate fi și cumpărat.

Compania urmează să lanseze pe piaţă şi o tabletă cu sistemul de operare Google Android.

2 thoughts on “Allview Q1 G3T – BlackBerry românesc

  1. astea care aduc a chinezesti sau alea chinezesti zise si replica mi se par lame.
    App de BB imi spuneai odata o faza cu BB care trimite nustiu cum mesajele si mailurile criptate. Am citit pe un forum ca s-a dus si asta, de oaresce timp mai mult le decripteaza americanii intr-o veselie.

  2. Eu n-am auzit, dar asa o fi. Dar totusi, trebuie depus un efort suplimentar, in schimb la cele clasice banuiesc ca e deja o banalitate! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *