Cum să te bucuri de experiența Microsoft Office 2010 chiar de nu ai licență!

De când cu postarea „Cum scapi de notificarile Microsoft Windows 7 Genuine!” primesc 1 – 2 email-uri/săptămână în care sunt rugat dacă nu am și ceva pentru Microsoft Office 2010.

Toată lumea l-a descărcat gratis și s-a bucurat timp de 30 de zile, după care, în mod firesc, cere să îl cumperi. Problema apare când observi că poate fi folosit doar pentru a vizualiza documente, nu și pentru editări asupra textului. Deci complet inutil, zic.

Cel mai ușor ar fi să cumperi o licență și gata, dar nuuu, trebuie să o luam pe drumul complicat.

O soluție definitivă n-am, dar una temporară, da. 6 luni, 180 de zile, te vei mai bucura de experiența Microsoft Office 2010.

A, era să uit, nu descarcă nimic de pe net pentru că sunt numai viruses & spyware, iar de „working serials” care nu merg sunt sătul.

Facem așa:

1. Run Command Prompt as Administrator. Dacă nu știi cum, click aici pentru imagine!

2. Run the file OSPPREARM.EXE

Trebuie să scrii în Command Prompt asta: C:Program FilesCommon Filesmicrosoft sharedOfficeSoftwareProtectionPlatformOSPPREARM.EXE Dacă nu știi cum, click aici pentru imagine!

Enter și gata. Ai câștigat încă 30 de zile de Free Microsoft Office 2010. Atenție, manevra merge doar de 5 ori și este absolut legală. Așa ai câștigat ceva timp pentru a strânge bani pentru licență. Have fun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *