Top Extensii Google Chrome

Ale mele, firește!

AdBlock este cea mai populară extensie pentru Chrome, cu 1.5 millione de useri.

Blochează tot ce înseamna reclamă pe siteuri, lucru ce ajută la încărcarea mai rapidă a paginii, dar și un stres în minus dacă ne gândim cât de atenți trebuie să fim ca nu cumva să trecem cursorul peste una dintre ele și să acoperim textul & stuff.

În mod obișnuit aș fi uitat de extensia asta pentru că nu lucrează vizibil, dar azi, până s-o reinstalez, am intrat pe site-ul Ziarului Financiar și am rămas surprins de ce-i acolo și cât de simplu și curat îl știam eu datorită lui AdBlock. De gsp.ro nici nu mai zic!

A, era să uit. Asta când a mai apărut?

Downloads – Access the Downloads window directly from the toolbar.

Nu știu vouă, dar mie mi se pare util. Corect, nu indispensabil ca AdBlock, dar util.

Awesome Screenshot: Capture & Annotate – Face exact ce-i zice numele. Un mare plus este faptul că poți capta întreaga pagină web, nu doar ce apare pe monitor în momentul acela. Nici pentru editare nu-i rău, dar din toate extensiile de gen, aceasta este cea mai cea.

Chromed Bird – is a Twitter extension that allows you to follow your timelines and interact with your Twitter account.

WordPress Comments Notifier – Da, te anunță când ai commenturi în moderare, iar eu o consider „perla coroanei” printre celelalte extensii. Poate fi folosită de către toți cei ce folosesc platforma wordpress pentru blogging, nu doar posesorii unui blog wordpress.com.

25 thoughts on “Top Extensii Google Chrome

 1. pentru mine unul cea mai importanta extensii google chrome sunt firefox si safari. De cand am aflat ca fura date cu ce navigi, ce faci sunt cam reticent …

 2. Larry si Sergey se gandesc la toate. 🙂
  Google is nowadays stock bubble.
  Google share cca. 600$, Microsoft -28$, Yahoo-16,5$.

 3. Ca cei de la FF n-ar face asta. Adica nici n-au de ce sa-ti fure date, oricum ei stiu ce faci tu ca toata ziua esti pe Google. iti stiu de la cele mai perverse dorinte pana la … tot.

  Avantajul Chrome e ca nu consuma deloc resurse in comparatie cu primele doua, plus ca nu crapa din senin. Eu de cand l-am incercat am ramas la el, dupa niste ani buni de Mozilla.

  N-ar strica sa-i dai o seansa, plus ca dupa inchidere poate fi imediat deschis, iar dintre toate, chiar e cel mai rapid. Eu sunt crunt dezamagit de IE9. Ma asteptam la altceva, dar este o putoare de n-ai vazut, plus ca nu are chestie cu import de pe alte browsere, deci naspa!

 4. Nu crezi ca el a renuntat la job sa faca extensia aia? Eu da si ma grabesc sa-i dau 100 de coco … NOT! :))

 5. lol, atat Chrome cat FF sunt finantate de Google.
  Finantarea Firefox va inceta cand Chrome va fi suficient de bun si popular ca alalaltul.

  Oricum Google se ocupa cu stocarea-vanzarea de date. Cunosc multi idioti, de cand stiu de Google si pana acuma, ca ei au impresia search-youtube-mail etc e pe gratis, nu te costa nici un ban si ce bun e Google.
  E asa de bun ca de la prima tastare stie deja ce cauti si chiar se anticipeaza, pentru ca stie ce ai cautat deja, lol.

  „As I start to type an address into the address bar… for nearly every character I type, Chrome sends a request back to Google. I haven’t even hit enter yet to load the website and Google is already getting information about the domain and sites I’m visiting.”

  http://www.huffingtonpost.com/2010/03/31/microsoft-google-chrome-d_n_520549.html

  Imi pare rau, dar trebuie sa recunosc ca chestia asta imi place.

  Numai sa nu ajunga ziua in care sa caut ceva si Google sa zica : domnule, asta nu face parte din rutina d’voastra obisnuita, we would like you to complete this survey and mail it to us. We will statistically analyze all your data that passed through our server and see where we failed :))

 6. tipul ala practic vrea sa ia bani pe faptul ca a trecut la chrome un plugin deja existent facut original pentru firefox.

  eu sunt curios ce munca a avut ala sau daca chiar muncea si daca nu a fost dat afara tocmai pentru ca e geek aiurea.

  for me, screw you, start to work you asshole.

 7. pai n-ai vazut clipul de mai sus? fix asa o sa fim in niste ani … putini ani. un wc vorbitor nu prea-i pe placul meu ca m-ar inhiba! :))

 8. Mie mi se pare amuzant ca exact cei care n-ar trebui sa-si faca probleme ca telefoanele si navigarea pe net sunt urmarite, isi fac probleme si devin paranoici.

  Deci, sincer, ce ma-sa ar putea sa faca Google cu datele pe care le culege despre mine? Stiind ca-mi place Nikon, imi face unul cadou? Sau, ca sa-mi faca mie in necaz, va scoate toate pozele cu Olivia Wilde de pe net?

  Zicea unul zilele trecute ca el nu trece pe Android ca nu vrea sa-mparta datele cu Google, iar astazi citesc un titlu’ in presa: „Apple este acuzată că a facilitat reţelelor de publicitate acces la datele personale ale clienţilor”

 9. Cred ca multora le place sa-si dea importanta, atata tot. Normal ca n-are ce sa faca Google cu datele mele, poate doar sa-mi trimita mail-uri spam cu reclama la Viagra … hmm, abia acum totul capata sens! :))

 10. IE9 nu-mi place nici mie, defapt nu-mi place nici un IE. O sa ma hotarasc intre Safari sau Safari daca e sa renunt la Firefox. In multe privinte poate e varza dar pe asta il cunosc cap coada si fara sa fac update peste 3.5 a avut crashuri foarte rare. Bine o sa incerc si crome sa vad ce si cum.

 11. nu, nu vazusem clipul inainte sa postez.

  chrome nu consuma neaparat putine resurse. in procese, eu am mereu 3 exe de chrome. asa ca… e chiar enervant. daca inchid unul, face crash.

  moreover, si firefox merge similar acuma cu chrome : desi nu se anticipeaza direct cu google sau o pagina web la o cautare, daca pui un cuvant in address bar, cauta deja automat cu google si chiar te redirectioneaza, ex, pune faraday in bara de sus si te trimite deja pe wikipedia in articol, michael faraday.

  so fuck both.

 12. O blonda ca mine e interesata doar de extensiile de par, si cum Chrome nu e chiar culoarea mea preferata, raman la Opera…

 13. nu chiar, am niste exe-uri dubioase, vad ca de multe ori cand am multe tab-uri, am 4-6 chrome.exe pornite, la firefox doar 1 🙁

  dar are si chrome avantajele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *