Nici nu-mi imaginam să fie altfel, zău!

click pentru mărire

Ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, a dat Bacalaureatul la vârsta de 24 de ani.

Culmea, în CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaților nu este precizată data la care a absolvit studiile medii și nici pe site-ul personal, ceea ce mi se pare ridicol. De ce și-ar ascunde trecutul?

Păi, Costică Canacheu, colegul de partid, a luat BAC-ul la aproape 50 de ani. Și Silviu Prigoană tot de curând l-a luat, deci e un lucru firesc în PD-L … oameni bine pregătiți și cărora le-a plăcut școala.

A uitat cineva că o fostă barmaniță de la Bistro Ateneu a devenit director în Ministerul Muncii, grație PD-L, și a fost pusă să gestioneze fonduri europene de 4,2 miliarde de euro? Cine se aseamănă se adună!

Revenind, Traian Igaș a dat Bacalaureatul la 24 de ani, dar l-a și luat? 😀

10 thoughts on “Nici nu-mi imaginam să fie altfel, zău!

  1. in Romania in general si in cadrul a doua Ministere in particular nu ma mira nimic.
    unul este MAI iar celalat MAN cel din urma scotand pe banda rulanta „Doctori in Stiinte Militare” si devenind o adevarata fabrica de Generali activi ( vezi Generalul Zisu si a sa evolutie fabuloasa in numai cativa ani) dar mai ales Generali in rezerva.
    Romania…

  2. Dar nu cred ca mira pe cineva situatia actuala. Pai cei decorati de Basescu, cei de la jandarmerie, acum au fost demisi si sunt cercetati pentru ca au avansat in mod dubios, neindeplinind nici cele mai elementare cereri pentru a creste in grad.

    Generali in rezerva sunt multi, de la jucatori de fotbal la frati de Vadimi. Cum sa fie general daca el n-a fost in viata lui la o actiune militara? Uite ca se poate!

  3. Pentru ca unii i-au votat. Pentru ca au zis ca Basescu e bun desi e de 20 de ani in politica si-i stim hramu si pentru ca pe nenea asta l-au votat deputat. Bun, majoritatea sunt asa, dar acum portocalii sunt vizibili ca-s la putere.

    Ochii mari cand mai punem stampila ca din rau in mai rau ne ducem!

  4. http://www.sfin.ro/uploads/modules/news/20461/baza_Anca_Cristina_Zevedei.jpg

    sexy barmanita nu e tocmai sexi, e femeia de servici.

    cat despre liceu, uite, Funeriu desi are doar 11 clase, este inginer chimist cu master si doctorat, stie 4 limbi straine si a lucrat in strainatate.

    mai mult decat atat , chiar a si refuzat posturi de munca, pe bani multi in cercetare in strainatate, numai pentru poporul lui iubit, lucrand ca ministrul educatiei,

    http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2009-10-27-6365089-0-daniel-funeriu.pdf

    pe un salariu de 7-8 ori mai mic

    http://www.wall-street.ro/slideshow/Economie/87665/Topul-salariilor-din-invatamant/4/Ministrul-Funeriu-castiga-doar-1-200-de-euro-lunar.html

    NU-I ASA CA OMUL ASTA CHIAR ARE VALORI MORALE? :))

    are si blog : http://funeriu.blogspot.com/

  5. Poza nu e reusita sau ea nu prea e reusita? :))

    Funeriu nu ca are 11 clase, el nu si-a echivalant studiile. Eu daca plec in Nigeria si nu trec cu diploma de licenta si cea de la master pe la ambasada sa mi le faca valabile si in Africa, o sa para ca am doar 12 clase. Deci e diferit. Asta de la interne e prost si atat, el n-are ce sa-si echivaleze ca nu le avea! :)) Are si blog si se sacrifica de dragul educatiei din Romania. Mare om, mare caracter!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *