Romtelecom va concedia mulțime multă de salariați!

Romtelecom va concedia în acest an între 1.000 şi 1.400 de salariaţi. Mulți, nu zic nu, dar ce-i cu harneala pe care o vând ei?

Trebuie să susţinem transformarea şi schimbarea continuă a companiei – este singura modalitate prin care putem să fim în continuare competitivi pe piaţa românească.

Yorgos Ioannidis

Stai așa. Când au început să fie competitivi? Bre, Clicknet e nașpa rău, iar telefonie fixă mai aveți din simplul fapt că unii-s prea bătrâni să-și mai bată capu, dar în 5 ani, când cele veșnice îi vor chema, numărul abonaților se va reduce la 2. Tu și mama ta.

Ba mai mult, de competitivi ce sunteți și de bine ce vă descurcați pe timp de criză dați oameni afară … restul e can can.

RCS&RDS şi UPC o să-i aducă obștescul sfârșit și bine fac. Am o ciudă pe grecii ăștia care au luat aproape moca Romtelecom că …

10 thoughts on “Romtelecom va concedia mulțime multă de salariați!

 1. Managementul grupului nu mai e al grecilor din 2008.
  E al Deutsche Telekom.

  Si oricum, nu numai in anul asta au dat oameni afara.
  Ci in fiecare an de la privatizare incoace.

  Prin anii 80 Romtelecom avea in jur de 48000 de angajati, iar acum undeva sub 10000.

  Asa ca gargara despre competitivitate nu e decat un eufemism…

  Cat despre Rds… esti doar naiv sau … poate neinformat.

 2. Pai am zis ca aud ca-i la moda RDS, cat despre cine mai conduce acum intreaga sandrama, nici nu mai conteaza, important e ca ei au vandalizat-o. Plus de ce managerul e grec?

 3. „Compania, deţinută iniţial de statul român, aparţine Organizaţiei Elene de Telecomunicaţii OTE, care are 54,01% din acţiuni. Restul de 45,99% din acţiuni au rămas în posesia statului român”

  Aia ote sunt greci…., deci ???

  UPC parca e Olanda & SUA si RDS e tot Olanda, prin afaceristul ala cu nume de evreu si ungur, culmea cetatean roman.

  Probabil prin competitivi vor sa spuna sa mentina afacerea profitabila pentru ei, deci mai putine cheltuieli, face mai multi bani, mai competitiv la venituri cu celelalte firme….

  Romtelecom vinde linie de telefon fixa. Atata timp cat o sa ai tv & net acasa, se va vinde si linia de telefon, si deci vor face bani de undeva.

 4. Diferenta e ca ambii olandezi zburatori au venit in Romania si au tras cabluri, au facut sedii & stuff, nu au luat pe nimic chestii deja facute. Nu e tot una sa o iei de la 0 cu sa iei ceva pe putini bani si dupa sa tai din ea si sa vinzi ca sa-ti recuperezi inzecit investitia.

  In Romania, unde sunt 1.5 telefoane mobile/persoana, ce rost isi are telefonia fixa? Cine sta acasa mult? Chiar si de stau acasa,de ce sa nu vb si de pe wc? Telefonia fixa e pe moarte, iar asta e singura chestie pe care o are Romtelecom.

 5. Nici eu nu-i suport, da’ cred totusi ca Dolce si telefonia fixa de la Romtelecom au oferte din ce in ce mai bune si incep sa-si recupereze din clientii pierduti.

 6. „Deutsche Telekom a cumparat in 2008 aproximativ 20% din grupul elen OTE, iar ulterior si-a crescut participatia la 30%, insa in Consiliul de Administratie al OTE germanii detin 50% din drepturile de vot plus doua voturi, fiind cei care traseaza strategia si controleaza managementul grupului. ”

  Adica, Romtelecom e al grecilor, iar OTE-ul grecesc e acum al nemtilor, deci si Romtelecom e al nemtilor. Managerul grec e si el un pion care aplica ceea e i se traseaza de la centru.

 7. sa ii ia dracu pe cei 105 directori ai romtelecomului cu salarii de 500 de milioane lei vechi, ei raman pe pozitie si loveste in muncitorii care au peste 50 de ani care nu mai au unde sa se angajeze, dar sarcofagiile de directori , niste bosorogi nu ii obliga nimeni la disponibilizare , deia este romtelecomul pe butuci de la salariile lor si ar mai trebui sa se faca o ancheta mai mare sa vada cum s-a vandut si cati bani si-au lut atunci. si totusi se fac angajari angajaza nulte fetefara inhibitii pe post de secretare la bosorogi de directori

 8. corect, dar ai ramane socata sa afli cat de tineri sunt unii dintre directori. nu mai sunt vremurile comuniste cand trebuia sa ai peste 40 de ani sa ajungi un sefulet si peste 55 sa fii sef mare. acum sunt sefi de 30 de ani! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *