Ținute la moda printre liceeni!

Nu există clasă de liceu în care tinerele domnișoare să nu posede UGG-uri și colanți/dresuri ce-s folosiți pe post de pantaloni.

Ciudățeniilor din picioare nu le văd partea practică iarna, iar pantalonilor nici atât. Cum o poză face cât zeci de cuvinte, poftim!

20 thoughts on “Ținute la moda printre liceeni!

 1. UGGs=just plain hideous no matter what;
  Leggings as pants=ok only if you’re stick thin and wear a long (and I mean long) sweater;

 2. eu nu sufar ambele :))

  toate vacile mereu poarta colanti. nu ai sa vezi tipa slaba cu dinaia.

  cat despre ugg, aia mi se pare o scuza ca sa pui o talpa calumea si piele la cizme :-j

  eu cand vad lumea cu alea, am impresia ca merg in papuci cu un ciorap intercalat.

 3. Pai sa stii ca fetele ok nu poarta asa ceva, doar alea rubensiene isi iau colanti. Probabil au in caza oglinzi din alea de la circ care le arata mai inalte si mai slabe! :))

 4. Am vazut fete purtand ugg si aratau ca dracu.De ce?Aveau picioarele scurte si ce aveau ele in picioare mai erau si murdare de noroi…

 5. E genul de lucru pe care-l vezi pe strada si la inceput iti creaza un ras destul de amuzat, dar pe masura ce te obisnuiesti cu fenomenu’, rasul devine isteric, te irita vizual faptul in sine.

 6. cum să vă spun eu: e drept, sunt urâte ugg-urile astea. nu arată defel feminin, nu pun nimic în valoare, ba mai şi urâţesc un picior frumos. dar nu te uzi în ele. absolut defel. iar dacă nu ai probleme cu circulaţia periferică îţi e chiar şi teribil de cald. le-am purtat 4 zile pe munte prin zăpadă deasupra de glezne. NU m-am udat.

 7. nu ca nu te cred, dar n-are cum. eu am vazut unele bej … dar de la glezna in sus ca jos se facusera maron. erau ude fleasca.

  nu stiu cat de uscate erau pe interior, dar la exterior aratau ca si cum venea de la pescuit cu ele.

 8. Deci….posed si ugg-uri si colanti. Parerea mea e ca daca nu iti sta de fel bine, nu ai ce face cu ele. Oricum eu sunt atat de frumoasa incat mi-ar sta bine si imbracata in sac asa ca ….nu ma simt ofensata nici de postarea ta nici de comentariile de mai sus….Eu cred ca fiecare trebuie sa poarte ceva doar daca intr-adevar ii sta bine si nu pentru ca e la moda. Have a nice Sunday!

 9. Pai da, dar tu esti una la un milion, Alice. Dar mai frumoasa esti fara sac 🙂

  Weekend placut si tie … ce a mai ramas din el!

 10. Da, ştiu ce zici. Şi ale mele erau ude fleaşcă în zăpadă. Dar numai în exterior. E un fenomen inexplicabil (pentru că mie niciodată nu mi-a fost cald la picioare iarna), dar se petrece cu cizmele astea.
  Şi încearcă să pronunţi „iugigiuri” (silabisind din engleză). Nu-i aşa că sună deja mult mai bine? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *