Mi s-a virusat laptopul …

click pentru mărire

… zice ea.  Poți să mi-l repari, plssss!

Îl iau și în duc acasă. Da, pe el, nu pe ea. Blestemeeee!

Revenind, eu nu-s naiv și știu că virusul este ea, posesoarea, iar când zice că e virusat poate însemna orice. Pentru orice boacănă adusă unui calculator, scuza găsită de către gagici nu poate fi alta decât: E virusat!

Buuuun! Și ajung acasă, dau să-l pornesc și nimic. Nu piu, nu câr de la unitatea optică, nu zgomot de la hard, nu nimic. Ecran negru.

De ce nu putea fi un simplu worm sau un amărât de trojan!? De ceee!? Într-un final, după mii de blesteme, am sunat-o:

– Fata mea, ce ziceai că are?

– Nu se mai deschide, deloc!

– I-ai făcut ceva … l-ai scăpat?

– … cred că e de la un virus!

Nu-mi dau seama ce are, dar nici nu-mi pasă, sincer. Curent primește, zgomot nu face, ecranul tot negru. Dacă pun un cd, rotește, face zgomot 10 sec și moare și el. E un conflict pe undeva și nu ține sigur de soft.

E o porcărie de Lenovo cu ceva grafică, flori or some shit, pe exterior.

9 thoughts on “Mi s-a virusat laptopul …

 1. man, pt numele lui dumnezeu, desfa-l data viitoare inainte sa scrii postul. vezi daca nu s-au desfacut ceva componente pe acolo, testeaza apoi ecranul, legandu-l la un monitor sau tv, etc.

 2. piuitul e de la memoria pusa defectuos. si asta in cazul desktopului. nu stiu daca si laptop/notebook e asa. oricum nu zici tu rau, buna treaba cu emailul. eu insa m-as pune sa il desfac, mai ales daca nu are garantie. in cel mai rau caz are probleme placa de baza sau procesorul.

  anyway, nu o cred proasta pe prietena aceea a ta. are copii mici prin casa, fratiori, nepoti, etc?

 3. L-am legat la un monitor, nu auzi ca nu se deschide neam? Nici macar logo-ul de la ei nu apare, e negru ca dracu.

  La pornire doar cooler-ul se aude cateva clipe si dupa zici ca e in stand by. De era de la monitor tot trebuia sa faca un zgomot el, orice. Un piu din ala la pornire, dar nici ala nu vrea. Orice ai baga in USB nu lumineaza. Bagi un CD cu OS si nu-l ruleaza. E mort si nu ma pun sa-l desfac.

  Nu stiu de ce ai sugera asta. Tu nu stii ca femeile atat asteapta? Cine crezi ca l-a stricat? Eu ca am umbat in el ca ea mi l-a dat virusat, atat! :))))

  A, daca eram platit, da, as fi suportat porcaiala de dupa, dar asa ce rost are? Lasa ca e un motiv bun sa vina la mine sa-si verifice emailul daca vrea!

 4. Eu zic ca e placa video. S-a bulit si asa face, iar cum la laptop astea sunt onboard … se schimba cu totul. Cu tot laptop-ul. Desi e in garantie, cred. In fine, eu zic ca e placa video … vedem ce zic aia de la service zilele urmatoare! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *