Unde-i Christian Ciocan?

Doar mie mi se pare că domnul comisar Christian Ciocan nu mai apare la tv?

Nu exista emisiune unde să nu fie invitat. De la Acasă la CanalD, de la Schimb de mame la Noră pentru mama, Christian Ciocan era prezent.

Își prezenta motorul, vorbea despre căsătorie, era peste tot. De o săptămână – două, nimic! Unde-i?

El care vorbea la orice accident, orice furt de găini, cum a putut să rateze momentul cu Vadim? Vezi că i se pregătește ceva și-l schimbă … dar-ar Dumnezeu să dea!

11 thoughts on “Unde-i Christian Ciocan?

 1. nu doar de o saptamana nu mai e pe sticla.

  e suspendat, din cate stiu eu.

  dupa un scandal, ceva cu Botezatu. nu stiu detalii.

  dar ma asteptam sa fii tu f bine informat. 😛

 2. Decizia de a fi suspendat pe termen nedeterminat a venit dupa ce omul legii a participat la petrecerea organizata de ziua de nastere a designerului Catalin Botezatu.

  Ciocan a venit insotit de iubita sa, Simona, insa, dupa cateva pahare de bautura, a inceput sa se dea in spectacol.

  Sarutul pasional dintre el si Raluca Badulescu a pus pe jar presa, dar se pare ca a miscat si autoritatile.

  Conform surselor noastre, se pare ca sefii directi ai lui Ciocan au considerat comportamentul acestuia in seara respectiva neadecvat.

  In plus, se pare ca picatura care a umplut paharul „rabdarii” au fost declaratiile oferite de comisar cu referire la cazul Placinta, intr-o emisiune televizata.

  Acesta a comentat interventia barbatului calcat cu masina de fiul senatorului, iar afirmatiile sale par sa contrazica codul etic al Politiei Romane.

  Prin urmare, se pare ca Ciocan a fost mustrat si pus pe liber pe o perioada de timp nedeterminata pentru ca ar fi „intinat” imaginea Politiei Capitalei.

 3. Daca pe viitor mai vrei sa lasi commenturi aici, gaseste un nume sau nick al tau. Nu stau eu sa-ti pescuiesc commentrul din spam. Multumesc, pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *