The PageRank

Nu există blogger care să nu se bucure cu pagerankul 1 pe care l-a primit sau să explice cum nu mai e relevant pentru simplul motiv că a scăzut față de aceeași perioadă a anului trecut.

Prezentul blog, după primul an de online a primit PR 3 și cu el a rămas de atunci. Asta se întâmpla prin ianuarie 2010. Sincer, nu știu să fi făcut ceva special pentru asta, deci n-am nici cea mai vagă idee de ce atât și nu mai mult sau mai puțin.

Așa, acum să zic ce am observat eu la update-urile de peste timp. Precum am zis, blogul n-a primit pagerank mai mare, dar paginilor le-a crescut de la 0 la 1 și acolo unde era 1, în mod logic, la 2.

Lucrul ăsta mă depășește complet. Cum poate avea o pagină de Termeni și condiții PR2 când acolo sunt 3 cuvinte și atât? Nu au bloguri întregi atât și are o pagină de la mine? Weird!!!

În fine, mie mi se pare relevant pentru că e … decent, adică nu mă fac de râs cu el!

Ca de final, tot zic să vin cu o explicație de ce nu mai am blogroll, doar că de mai bine de 3 luni tot amân momentul luându-ma cu altele … o voi scrie, promit. Va fi pentru a le explica unora de ce nu fac link excenge ca oricum trec zilnic pe la cei 4 – 5 pe care-i aveam acolo, deci nu cred că ei simt o diferență.

Pe scurt: Ce-mi place bag în bookmark și vizitez ori de câte ori vreau, fără a-mi mai accesa blogul. Mi se pare comod și eu sunt o fire comodă!

5 thoughts on “The PageRank

  1. am cautat pe google pagerank si unu ales la intamplare. sa inteleg ca nu-s corecte? ok, hai sa incerc si pe un altul si revin! 🙂

  2. cel mai corect PR cred ca este cel afisat de toolbar-ul celor de la Google pentru Firefox; Update-ul din aceasta luna mi se pare un update minor, in sensul ca marea majoritate a site-urilor au ramas la acelasi PR, unii chiar daca nu au mai scris nimic pe ele de mai bine de o jumate de an. Probabil urmatorul PR update va fi unul major, si sper sa gaseasca si o solutie de elimine din google agregatoarele de continut si spam site-urile

  3. sa stii ca e suparator sa vezi ca in cautari google al 2 lea site e un agregator obscur pe care n-ai intrat niciodata. acum am vazut ca postari apar pe ceva numit șmen.ro sau o chestie in genul asta. cu ce drept? si le-as trimite mail sa le zic sa le scoata si o vor face, dar vor zice ca userii pot introduce ce postari vor ei si maine vor fi de doua ori mai mult de pe blogul meu.

    nu stiu cat e important PR dar eu am vazut persoane care au cazut de la 3 la 0 si ma bucur pentru ca erau niste mizerii de bloguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *