Ferrari Four

Ferrari va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva noul Ferrari Four (FF), primul model cu tracţiune integrală construit vreodată sub emblema mărcii italiene.

Ferrari FF dispune de un motor de 6,3 litri V12 ce dezvoltă 660 CP şi este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde.

În plus, de această dată portbagajul noului Ferrari porneşte de la 450 de litri, volum demn de o maşină de familie şi care se poate extinde la 800 de litri. Pe piaţa locală primul Ferrari FF va fi livrat în luna iunie a acestui an, în total în 2011 urmând a fi livrate patru astfel de automobile. Criza, da?

Mie-mi place și pentru că nu e așa opulentă ca restul mașinilor Ferrari, plus că pare făcută pentru mediul urban, nu circuit. Și încă o chestie, nu pare deloc a fi o mașină de familie, ci una pentru tineri.

sursa: Ziarul Financiar

8 thoughts on “Ferrari Four

 1. Ce ai uitat sa ne spui e ca acesta este primul Ferrari 4×4, iar producatorul a targetat cu acest bolid „milionarii care vor sa mearga în vacanţa la munte” si s-au saturat sa foloseasca limuzina sau SUV-ul!

  Designul modelului FF, care inlocuieste modelul 612 Scaglietti, este semnat de Pininfarina în colaborare cu seful sectiei de design de la Ferrari, Flavio Manzoni.

  Salonul Auto de la Geneva va avea loc luna viitoare, iar modelul va fi lansat luna imediat urmatoare!

  Ar mai fi ceva detalii, dar numai pentru pasionati 😉

 2. Eh, nu-s chiar un asa mare pasionat, dar nu cred ca va inlocui masina de teren, desi in tarile civilizate si la munte exista sosele decente.

  Hai ca pe aia cu 4×4 am zis-o. Macar atat! ))

  Ferrari Four (FF), primul model cu tracţiune integrală construit vreodată sub emblema mărcii italiene.

 3. ntz ntz ntz, chiar asa in loc sa investesti in ‘nationala’ Dacia, tu vorbesti de Italia?

  :))

  un Dacia Duster pentru 4×4 d’le :>

 4. Pare simpatică corcitura asta. Am făcut-o corcitură pentru că nu am bani să o cumpăr şi seamănă cu un porsche-bmw dar e simpatică. 🙂

  Oricum 6.2 litri, 660 iepe pur sânge şi consum mixt 15% io zic că-i bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *