Update la BRD-Net

Ca urmare a postării Despre BRD-Net, am fost sunat de către cei de la bancă pentru a-mi da un plus de info despre serviciul lor de internet banking.

Un lucru cu adevărat util e nr. de telefon 0213026161 (free în Romtelecom) unde poți introduce IBAN-ul celui căruia vrei să-i transferi bani online și în câteva ore apare pe site, deci fără drumuri la sediul BRD.  Un mic plus, nu zic nu. În schimb, un mare plus era dacă-l puteam introduce direct pe site, dar decât deloc …

Domnișoara de la telefon s-a prezentat super profi. Nu mă refer la nume, prenume și funcție, ci la modul general. Pe lângă tonul vocii, vocabular & stuff, mi-a plăcut să aud că știa despre ce era vorba în postarea de pe blog pentru că o citise și nu că primise în mail indicații despre ce să-mi vorbească.

Cum au dat cei de la bancă peste postare? Nu știu, iar domnișoara de la telefon nici atât. Probabil e un băiat care butonează netul și ia drept feedback tot ce găsește despre serviciile lor. Bravo lor.

Pfff și eu care vroiam să mă dau relevant!

17 thoughts on “Update la BRD-Net

 1. E simplu: un spider „verifica” dupa cuvinte cheie ce se scrie despre BRD, produsele si serviciile lor!

  Intra in atributiile sau for you, „in job description-ul” echipei (sau persoanei care se ocupa) de online marketing.

  Au fost si la mine pe site! Uite for fun: Super statiile RATB UniCredit Ţiriac Bank

 2. Ce tot „lingi si perii” BRD-ul? In sus si-n jos, in sus si-n jos? Eu stiu ce este BRD-ul. dl Sorin Popa, directorul bancii este amestecat politic, are culoare…portocalie! Si tu esti draga portocaliu?! ca practic BRD-ul este banca favorizata de basescu. Au nu stiai? banca de la care Nuta’ a luat un imprumut baban de vreo…trei milioane de euro! Oare cu ce o fi garantat atatia bani? De dce este oara BRD-ul in buzuvnarul lui basescu?

  Stii sa lingi bine! Ia zi…esti obiectiv! DA! PRECUM BBC-ul!!!!!!

 3. Mie nu-mi pasa de banca in sine ci de felul in care interactioneaza cu potentialii clienti. Nu totul se rezuma la lins si supt sau tu ca femeie nu stii asta? 😉

 4. Lingi si perii, nu lingi si sugi! HA! 😀

  Si din punctul meu de vedere este o banca de rahat! Nu sunt singura persoana care are parerea aceasta!!! De ex avema un cont de salariu deschis de o fosta companie angajatoare. Si nu vroiau sa mi-l inchida. Desi fusesem cu un an in urma la un sediu „mititel” ce-i drept din Cora, insa mi-au dat hartie la mana, ca am cerut, stiu eu cum merg lucrurile fara hartiuta! Si SURPRIZA! Dupa un an de zile tot nu era inchis. A trebuit sa mai platesc si administrare de cont si sa cer iar sa-l inchida.

  Sa nu mai zic de PRIMA CASA!!!!! Unde au avut curajul angajatii BRD cei „profi” sa spuna la un moemnt dat ca ei „nu sunt platiti la dosar in chestia asta cu prima casa si ei fac munca patriotica” . Sa-i zici asa unui client, care vine sa se indatoreze pe 30 de ani?!!!! Dosarul acela a mers pana la sfarsit, dar cu chiu cu vai si fooarte mult stres. NU RECOMAND!!!!! Doar ca nu au zis direct, dar pe ocolite tot bagteau apropouri la un banut si in buzunarul lor!!!!

 5. daca tu ti-ai luat o teapa, nu inseamna ca ne intereseaza pe toti, ca prin socializare sa transformi ceva negativ in pozitiv.

 6. chestia cu spiderul web o practicam si eu. in general tot ce inseamna pdl o practica, pentru ca asta se face la primele ore ale diminetii. stiu eu ce stiu!!! invata unii de la altii. „colaboratorii” . eu vroiam doar sa sustin, fara pic de falsitate sau minciuna, ca (daca vreti pana la urma va zic si numele angajatilor acelora), contrar aparentelor de genul: ce frumos vorbea la telefon, si ce profi suna, eu m-am lovit de ei la propriu nu la telefon, si sunt execrabili si nesimtiti. Cel putin cei de care m-am lovit eu. Dar consider ca este suficient o data sa incerci si sa nu mai vrei sa le acorzi o sansa. Ca practic o faci pe banii tai, si nu pe banii lor.

  Cat despre de unde stiu, cum stiu eu, ce persoana desteapta ma dau. Atat zic: „Daniel”. Pentru cunoscatori!!!

 7. Nu, ai dreptate, serios! Doar ca te rezumi la BRD. Toate bancile sunt nasoale si fac magarii. Dar toate. Sunt mai rai decat camatarii, mult mai rai. Nu-ti zic de experiente avute cu inchidere de conturi care costa mult si nu inteleg de ce. Vrei sa-ti zic de banii pe care ti-i iau la fiecare tranzactie & shit? Da, bancile sunt de rahat, cu tot cu cei care muncesc acolo. Sunt precum partidele politice. Toate sunt la fel. A, ca mai sunt 1 – 2 care sunt ok, e o treaba, dar noi dam peste cei mai multi de cele mai multe ori.

  Lingi si perii? Imi cer scuze, cred ca ma gandeam eu prea departe! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *