Rusia votează

De aproape 90 de ani, carcasa lui Vladimir Ilici Lenin este expusă la un mausoleu din Piaţa Roşie din Moscova. Abia acum le-a trecut unora ideea prin cap că poate n-ar strica să-l îngroape, că de înmormântare nu se pune problema. Adică nu în cazul lui. Mă rog, mai puțin important lucrul ăsta.

Deci, se face un sondaj printre ruși. Nu știu sigur, dar sondajul cred că a plecat de la Prim-ministrul rus Vladimir Putin care a declarat că problema va fi în cele din urmă decisă de către oameni.

Grăbeală maximă pentru cei ce vor să-l mai prindă stând în frigider pentru că, în nici o săptămână, 250.000 de ruși au zis deja că vor să-l dea viermilor.

14 thoughts on “Rusia votează

 1. Din seria: Meanwhile, in Japan … dar la ce ar simti nevoia sa-l cloneze? Crezi ca ar renunta cei de acum la influenta si banii lor? 🙂

 2. cred ca idea lui Putin e sa scape de ala, ca urmatoare statuie sa fie cu el, sa-l tina cineva minte dupa ce crapa.

  Cine stie, poate are vreo boala si faca pregatiri…

 3. si ce stie sa faca ala inafara de a exista?

  ala nu e baiat asa destept pe felie, ala e un fraierica complet.
  lol

  daca vroiai sa zici ca e napuleon, sunt de acord :>

 4. Este vorba de voturi stranse in mai putin de o saptamana … sondajul se va intinde pe o perioada mai lunga, abia sunt la inceput. Din ce am mai inteles, totul se face online si … cati rusi trecuti de 40 de ani crezi ca stiu sa butoneze un pc si cator tineri le mai pasa sau stiu cine-i Lenin!? Sa nu fim ipocriti, elevi de liceu de la noi nu stiu cine a fost Ceausescu, iar el face parte din istoria recenta, cui crezi ca-i pasa de un nene care a murit acum 90 de ani? 😀

 5. si baietii aia de la server oare s-or dedica numai cu hosting sau mai fac niste boost la nr. de voturi primite?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *