iPhone low-cost?

Apple lucrează la o versiune nouă de iPhone, care urmează să fie aruncată în luptă împotriva concurenţei care s-a dezvoltat puternic prin smartphone-uri mai ieftine pe bază de Google Android.

„În loc să ţintească 25% din piaţa globală de telefonie mobilă, Apple s-ar bate pentru 100%”, a spus un analist de la Needham & Co.

Dar Apple are un iPhone low-cost, doar că îl vinde foarte scump. Decât să facă un altul, nu mai bine scade prețul la cel existent?

Vorbesc despre iPhone 4 cu al lui costul de producție de numai 187.1 $, plus încă 9.50 $ costul manoperei. Prețul de vânzare la un operator din România (Vodafone) este de 689, 01 €.

Vor 100% din piața telefoanelor mobile inteligente? Păi să-l vândă cu 250 euro și gata. Dar probabil snobii nu l-ar mai vrea atunci, deci doar 98% din piață ar fi acaparată de către ei.

Apropos de fanii talibani ai celor de la Apple (da, ăia de laudă tehnologia care e venită din viitor, bla bla) știu că cea mai scumpă componentă din iPhone 4 este ecranul LCD care e produs de LG și costă 28.5 $? Sau că procesorul, A4, produs de Samsung costă 10.75 $?

Normal că dezinformez, Apple are tehnologie extraterestră și unică și care nu s-a inventat încă. Și nu, nu chinezi minori le ansamblează!

6 thoughts on “iPhone low-cost?

 1. hai ma sa fim seriosi ca ala in fabrica abea daca valoreaza cel mult 20 dolari, ce naiba.

  eu unul, nu prea stiu ce sa fac cu un iphone.

  adica trollololol, are functiile x, aplicatii, java, word, pdf, internet, etc; da e ecranul prea mic.

  cum vad eu pe vrajelile alea o buna 1024×768 🙁

 2. o alta aiureala mi se pare poza hd.

  ok, e ‘hd’. wow cool dude.

  dar trollolol, ce fac eu cu o poza hd pe un ecran de 5-6 cm?

  in cate ore o vad daca fac zoom pana la marimea 100% ?

  😆

  asa ca prefer un bun desktop pc.

  deocamdata. inca n-am probat tablet.

 3. tableta ar fi buna daca nu ar fi plina mereu de amprente, plus ca ce-i acum pe piata nu au cine stie ce configuratie. sunt ca pc-urile de acum minim 5 ani.

 4. Banuies ca mai scump, doar e mai nou, desi mare diferenta intre primul si cel mai nou model … eu nu vad! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *