I don’t want to take sides

Modelul Elveția nu e bun. Punct.

Toți se așteaptă, atunci când e un conflict, să fii de partea cuiva. Dacă ești neutru, nu e bine, dar nu e bine deloc. Ambele părți devin suspiciose și te bănuiesc de trădare, că imposibil să nu fie ceva putred în Danemarca …

Am mai spus eu undeva pe blogul ăsta, dar îmi e greu să caut acum, că nu mă pricep la apropouri. Mie dacă nu mi se zice cu subiect și predicat, degeaba ai vorbit. Cum ai terminat de vorbit, o să te pun să repeți, deci treaba ta.

La fel, eu nu știu să fiu subtil. Poate pentru că nici nu-mi place să mă pierd în vorbe. N-o să zic niciodată: Păpușă, hai la mine să vedem un film!

Cum așa ceva? Nu, la mine e cum trebuie să fie. Nu că nu-s diplomat, nu că-s bădăran sau direct, nu, eu sunt cum trebuie să fie orice om, adică să nu piardă vremea. Spune ce gândești, ajută, serios!

Așa, ce vroiam să zic e că nu-i suport de nici un fel pe cei ce interpretează vorbele. Că o fac la alții, treaba lor, dar când caută înțelesuri ascunse în cuvintele mele, mă scot din minți. Eu cum o zic, așa e. Nu încerca să descoperi ceva pentru că nu ai ce. Termină să mai fii prost!

Poate că dacă treaba asta ar veni de la o femeie, poate aș înțelege, dar când un bărbat se comportă ca o femeie e așa … sensibil, îmi vine să-mi dau coate-n gură.

S-au certat doi. Motivul este unul copilăros, dar cum orgoliul îi dă afară din casă … pe scrut, nu-și mai vorbesc. Eu nu mă bag niciodată, doar sunt Elveția, plus că ce rost ar avea, nu? Orice aș spune o să fie interpretat, chiar și dacă mai cer o bere.

Ahaaaa, adică se referă la faptu că fac spume la gură și a cerut că știa că eu nu beau. Sigur au vorbit și acum mă iau la …. ahaaaa, lasă că știu eu! Ahaaaa!

Unul îmi este prieten din liceu, al doilea din facultate, iar acum se așteptau să dau dreptate cuiva. Cum n-am făcut-o, unul dintre ei mă ignoră. Probabil e supărat și pe mine, dar nu-mi pasă. În schimb, al doilea mă ia la rost cu fiecare ocazie pe care o are. Eu înțeleg de ce o face și-l las, dar zilele ăstea a luat ca atac la persoană orice spuneam. Buuuun, enuff with mister good guy și de mâine declar război total.

Da, pe ambele fronturi. Păi ce-i cu golănia asta? În loc să treceți la corecții fizice în voi, mă disperați pe mine?

Planul este diabolic și-l pun în aplicare mâine, luni, ca să înceapă săptămâna bine. O să le amintesc de niște datorii uitate, asta așa ca flavor.

4 thoughts on “I don’t want to take sides

  1. hahaha, cica n-are nimic cu mine. sms: „nu stii de gluma?”

    ofc ofc ca stiu, banii inca-i astept. vad ca n-a mai raspuns. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *