Înregistrare WinRAR

Lumea are o plăcere nebună de a se complica. Azi am făcut un exercițiu de răbdare. Am stat, fără să intervin, 15 minute și m-am uitat la cineva cum se chinuia să pirateze un WinRAR. Bine că am acționat la timp, că mai era puțin și-mi exploda o venă-n cap.

Bun, eu pot accepta că nu te pricepi, dar pentru numele lui Dumnezeu, o rezolvare nu este să mai instalezi un program dubios luat de pe net, care chipurile rezolvă problema!

Am văzut niște chinezisme de până-n 1 mb care înlocuiau niște dll-uri din OS și asta fără nici cel mai mic stres. Ofc, programul tot trial era și după, deci urma să fie instalat un altul …

Cei ce aveți WinRAR, știți că nu e ca la restul programelor, adică faci rost de un serial, îl introduci și gata. No no no no, nu e cu serial. Trebuie să te duci în C:Program FilesWinRAR, acolo unde este fișierul rarreg.key și să-l editezi.

Sau mai simplu, îți cumperi o licență, păcătosule.

14 thoughts on “Înregistrare WinRAR

 1. thepiratebay.org 😀

  Pirat Partiet :>

  dar idea era sa nu foloseasca cine stie ce crack, trebuie bagata doar o cheie intrun fisier tip registru

  si somehow more on-topic : serials.ws

 2. De acord cu voi pana aici, pentru ca eu nu m-am uitat sa gasesc fisierul, deci consider ca aveti dreptate. Dar nu e mai simplu sa nu-i faci nimic, de cand folosesc winrar nu am avut nevoie de nimic, instalat asa cum era de pe site-ul lor si cam atat. Nu vad de ce as incerca sa-l inregistrez din moment ce merge perfect si fara.
  Sau poate la ultimele versiuni este altfel problema si cere neaparat inregistrare?

 3. da, e cu .key, scuze, acum modific.

  pai trebuie editat, adica schimbat numele si cele 4 sau 5 randuri de cod. bine, nu poti salva si gata, ca ar fi prea usor. salvezi fisierul editat in alta parte, il stergi pe cel de program files si-l bagi pe asta nou.

  simplu.

 4. Nu stiu cat de bine si cum merge, dar in mod normal dupa 40 de zile se termina. Adica asa spune, ca e trial si dupa 40 de zile esti obligat sa-l inregistrezi. Ori n-au trecut cele 40 de zile de cand l-ai instalat, ori ai o versiune deja „aranjata”. 🙂

 5. Dar din ce am citit nu are aceeasi „putere” de compresie + nu are multe optiuni precum parolarea unei arhive & co. Gresesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *