Big Fat Gypsy Weddings

The new Big Fat Gypsy Weddings reality series in Britain is infuriating members of the gypsy community.

The Irish Traveler Movement has demanded a „right of reply” to the Channel 4 program, which recently featured a bride and her 200-pound wedding dress with Christmas lights and mechanical butterflies, and 6-year-old kids sporting spray tans. „The show’s a bad thing,” said the president of the Gypsy Council. „There are some weddings like these, but there are also plenty of normal ones.”

Of course, I believe him because a gypsy can’t lie, aham!

24 thoughts on “Big Fat Gypsy Weddings

 1. bine ca nu i-a zis borţos şou, mda. asa ar fi fost mai evident subliminalul titlului?

  astia nu sunt tigani, ci corcituri. si arata oarecum mai bine decat ai nostrii.

 2. Țiganii își trăiesc viața din plin! Măcar ei își trăiesc la maxim fiecare clipă,chiar dacă viața lor poate fi redusă, la propriu, la o clipă. Eu nu îi condamn, dar condamn societățile care nu îi educă, dar se lasă educate de stilul lor de viață!

 3. Dar poate nici nu vor sa se lase educati, la asta te-ai gandit? Pana acum statutul asta al lor le-a adus numai avantaje, de ce ar vrea sa fie educati si sa-si gaseasca de munca si sa plateasca taxe cand e atat de usor sa traiesti din ajutor social?

  Ia sa le taie Boc alocatia pentru copii a celor ce n-au muncit o zi in viata lor, o sa mai faca 30?

 4. eh, n-au vrut romanii, au vrut suedezii. 50000 tigani in suedia, tiganeasca a 5a limba in stat, dale scoli si ajutor social

  pana si somalezi au ajuns in suedia, in numar de 30000, mda trollololo.

 5. Eu nu îmi permit să generalizez, dar cred că orice animal poate fi dresat, iar omul este un animal social si, deci, poate fi educat mai ușor, chiar dacă e paradoxal!

 6. Vrei sa-ti sara toate ONG-urile in cap? Cum sa-i dresezi? Pai le rapesti ce e mai frumos, partea naturala a lor … ca sa nu zic salbatica! 🙂

 7. mda, haolo ne discrimineaza.

  n-am bani, uitema cu hainele rupte si murdara toata, da uite crucea de 1 kg de aur la gat si uite dantura da’ fier mancatias, ne-am de neamul tau nare asa ceva 😆

  sa nu se inteleaga ca sunt rasist, totusi sarcasmul asta e o realitate.

 8. Eu nu am discriminat pe cineva prin comentariul pe care l-am postat anterior. Educația este o formă de dresaj, ceva mai evoluată și mai subtilă și foarte eficientă, dar necesară!

  Dacă ai fost educat reușești să ieși singur afară și să îți satisfaci nevoile, nu ai nevoie de un stăpân care să te plimbe sau să te mângăie pe burtă… Problema este că unii ajung să se îndrăgostească de stăpâni și să-și iubească, poate prea mult, zgarda colorată! Astfel, ei nu mai vor să renunțe la confortul mental si la cel material asigurat de stăpâni și nu mai vor să evadeze din închisoarea, pe care au ajuns să o considere camin!

 9. Corect, dar astia sunt cei [e care noi vrem sa-i vedem, dar mai sunt si aia vai de mama lor cu muci la nas si care cauta in gropile de gunoi.

 10. Ca sa poti sa fii dresat cand fiecare celula din corpul tau zice ca nu-i de tine, nu stiu daca merge, mai ales ca metodele de constrangere sunt limitate azi.

 11. Care metode de contrângere? Eu m-am exprimat metaforic, dar cred că am fost explicit!

  Education = Training + Learning = Assimilation + Adaptation = Intelligence. Training = dresaj. Cum ai înțeles tu că am vorbit de metode de constrângere?

 12. Pai nu, dar daca nu vrea? Am zis si mai sus, de ce ar vrea cand e atat de usor sa stai pe spinarea altora?

 13. Dar cine își dorește să meargă la școală? Soluția ar fi: accesul gratuit la educație, corelat cu amenzi usturătoare pentru cei care nu își trimit copiii la școală sau cu decăderea din drepturile părintești și transferul copiilor în centre de plasament, dacă nu există interes din partea părinților pentru viitorul lor. Totul ar fi asigurat de către un Stat și nu de către un regim feudal!

 14. nu numai aia, mie mi-ar placea sa fie o lege care sa interzica sa faci copii pentru alocatie, ajutor social si sa-i trimiti la fiare vechi sau la groapa de gunoi.

  „transferul copiilor în centre de plasament”

  pft, e mai grav decat cu parintii.

  o buna solutie din partea mea ar fi interzicerea alocatiei.

  puterea de cumparare a 10 euro lunar mi se pare 0. pe langa asta, desi alocatia este chipurile a copiilor, inca nu am vazut nici un copil care sa cheltuie banii pe ce vrea el, si nu pe ce vrea mami si tati ca stiu eu mai bine.

  moreover, eu as inlocui alocatia cu cecuri speciale care se pot folosi doar in librarii, pentru carti si rechizite reduse sau chiar gratuite, ca se presupune ca alocatia e pentru studii, nu pentru paini sau mai stiu eu ce.

 15. Da, ar fi măsuri bune. Dar eu vorbeam de un Stat, acolo unde centrele de plasament oferă condiții decente, spre deosebire de cele de la noi care oferă posibilitatea experienței unui lagăr de concentrare.

 16. Nu stiu cat de corect e. Nimeni nu te poate obliga sa iti duci copilul la scoala, mai mult, sa ti-l ia daca nu vrei. Asta nu se intampla nici pe vremea comunistilor, atunci cand vroiams a scada nivelul analfabetismului.

 17. Pai vezi. Casa de copii de la noi este mai dura ca un lagar nazist. Ce sa educi acolo? Niste copii batuti si abuzati sexual? Clar se vor integra … poate in absolut.

 18. nu am zis scoala cu forta.

  totusi cred ca ar trebui sa fie ilegal si pedepsit grav cu inchisoarea sa-ti trimiti odrasla la cersit, furat, adunat,etc.

  a bine, ca esti tu gigi tataie si vrei tu sa-ti educi baietii, desi fara un titlu oficial de 10 clase, si nici cu ala, nu fac nimica; ok

  dar copilul tau de 14 ani nu are nevoie sa care saci de ciment, baloti de fan sau saci de fiare vechi ca sa ii dai tu 1 pantalon rup, 1 tricou o pereche de papuci de cauciuc si o farfurie de fasole + 1 cana de apa.

  ce naiba, nu suntem in india, indonezia sau mai stiu eu unde.

 19. nu, suntem in romania si mergi in satele de munte desi nici cu astea de pe langa orase nu-mi e rusine. mergi acolo sa vezi copii de 10 ani mergand la muncile campului. si ce? bunicii nostri nu la fel au muncit? si uite-ne bine sanatosi.

 20. e discutabil cat stiu sa scrie copiii aia, pe ce morala au fost crescuti si cata bataie au mancat.

  plus ca una e tataie care face sapun de casa si are apa de fantana, deci copii sunt oarecum curati si alta e sefu-primaru-linguraru care sta prin cocioabe si prin deseuri cautand in gunoi.

  „bunicii nostri nu la fel au muncit?”

  legea lui stra-tataie este discutabila.

  prin faptul ca asa s-a facut mereu si prin faptul ca a functionat, nu inseamna ca e tocmai corect.
  si sclavia a functionat si s-a facut mereu, din pre-istoric pana prin secolul 18-19.
  si genocidul lui hitler a functionat.
  si eutanasia.
  etc.

  bine, astea sunt cu mult mai grave.

  daca copii aia sunt educati si crescuti bine, sanatosi tun si culti + ca au drept la o parte din profit, sunt de acord.

 21. Cine ti-a zis ca sclavia s-a terminat? Suntem la fel de sclavi cum erau negri pe plantatii, doar ca acum nu toti culegem bumbac.

 22. eh, in lumea moderna.

  acuma numai e cu biciul, acuma facem orice pentru 1$ pe an sau o farfurie de orez, ca asa functioneaza sistemul, cica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *